خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اظهارات فرستاده آمریکا باعث خشم در لبنان شد

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 20 بهمن 1403 - 08:11
اظهارات معاون فرستاده آمریکا در امور خاورمیانه جرقه اعتراض در لبنان را و مواضع تند در این کشور را برانگیخت.
لبنان،اظهارات،حزب،آمريكا،قبلان،بيروت،اشتباه،جنبش،مخالفت،مردمي

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - اظهارات مورگان اورتگاس، معاون فرستاده ویژه آمریکا در خاورمیانه علیه حزب‌الله خشم مردمی را در لبنان برانگیخته است.
در همین راستا شهروندان اعتراض و مخالفت خود را با تلاش‌های واشنگتن برای کنار گذاشتن این جنبش از دولت لبنان ابراز کردند.
معترضان خارج از فرودگاه بین المللی بیروت اظهارات اورتاگوس را که روز جمعه پس از دیدار با جوزف عون رئیس جمهور لبنان در کاخ ریاست جمهوری این کشور بیان کرد، محکوم کردند.
اظهارات اورتگاس همچنین محکومیت چندین حزب و نهاد لبنانی را برانگیخت که مخالفت خود را با مداخله آشکار آمریکا در امور داخلی این کشوراعلام و از حزب الله که از گسترده‌ترین حمایت مردمی در میان لبنانی‌ها برخوردار است، حمایت کردند.
شیخ احمد قبلان، مفتی اعظم جعفری در بیانیه‌ای خطاب به این مقام آمریکایی گفت: لبنان فقط برای لبنانی‌ها است و حزب الله یک نیروی ملی و نماینده‌ی همه‌ی لبنان است.
قبلان هشدار داد که حکومتی بدون دو حزب‌الله و جنبش امل، لبنان را به سوی ناشناخته‌ها سوق می‌دهد، او همچنین افزود: از اشتباه رفتار کردن با نبیه بری، رئیس مجلس برحذر باشید، زیرا اشتباه کردن با او فاجعه‌ای برای قانون اساسی لبنان است.
از سویی دیگر فرماندهی مرکزی حزب بعث سوسیالیست عربی در لبنان تأیید کرد که اظهارات اورتاگوس نیازمند موضع رسمی محکم وزارت امور خارجه لبنان با احضار فوری سفیر آمریکا در بیروت و اطلاع به او از اعتراض رسمی لبنان است.
این حزب افزود که اظهارات آمریکا منعکس کننده یک توهم دوباره آمریکایی است که لبنان تحت قیمومیت این کشور قرار گرفته است و تاکید کرد که واقعیت دقیقا خلاف آن را ثابت خواهد کرد.
منبع: المیادین