خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اکبری: امیدوارم وضعیت سالن‌های والیبال بهتر شود - تسنیم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 20 بهمن 1403 - 10:52
سرمربی تیم والیبال پیکان ابراز امیدواری کرد، با توجه به سخت گیری های جدید سازمان لیگ وضعیت سالن های والیبال در کشورمان بهتر شود.
تيم،شهرداري،بازي،سرويس،اكبري،اروميه،سرمربي،تيمي

پیمان اکبری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد پیروزی 3 بر 2 تیمش مقابل شهرداری ارومیه در هفته بیست‌وسوم لیگ برتر والیبال اظهار داشت: هر دو تیم بازی زیبایی را به نمایش گذاشتند و فاصله فنی بسیار کمی داشتند.
دفاع و دریافت هر دو تیم، شبیه هم بود و ما تنها در سرویس بهتر از شهرداری عمل کردیم.
به نظرم هر کسی که بازی را دید از آن لذت برد و تا پایان مسابقه مشخص نبود، برنده چه تیمی است.
سرمربی تیم والیبال پیکان ادامه داد: برای تیم شهرداری ارومیه و سرمربی این تیم، عبدالرضا علیزاده آرزوی موفقیت می‌کنم.
آنها بازی خوبی را به نمایش می‌گذارند و در صدر جدول هستند.
ما در دو هفته گذشته چهار بازی سنگین برگزار کردیم که در سه مسابقه بازنده بودیم.
در مقابل شهرداری اما هوشیارتر عمل کردیم و موفق به شکست این تیم شدیم.
اکبری خاطر نشان کرد: از تماشاگران هر دو تیم تشکر می‌کنم؛ آنها فقط تیم خودشان را تشویق کردند و جو خوبی در سالن حکمفرما بود.
با توجه به سخت‌گیری‌های جدید سازمان لیگ، امیدوارم وضعیت سالن‌ها بهتر شود تا برنامه‌های بازیکنان و کادر فنی با آرامش بیشتری اجرا شود.
وی به تعداد زیادهای خطای سرویس‌ شاگردانش نیز اشاره کرد و گفت: ما در بازی مقابل شهرداری، 20 سرویس خراب کردیم و شش امتیاز مستقیم سرویس از حریف گرفتیم.
در مقابل تیمی مثل شهرداری که دریافت‌های خوبی دارد و پاسور این تیم از پاس‌های سرعتی با ارتفاع کم استفاده می‌کند، باید سرویس ریسکی می‌زدیم تا مهاجمان شهرداری را کنترل کنیم.
انتهای پیام/