خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزیر علوم در جمع کاروان دانشگاهیان در مدینه حضور یافت

مهر | دین و اندیشه | شنبه، 20 بهمن 1403 - 11:06
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در مراسم دعای کمیل در جمع دانشجویان در شهر مدینه گفت: از این فرصت عمره دانشجویی برای پیوند روحی و معنوی با پیامبر رحمت (ص) استفاده کنید.
سيمايي،پيامبر،قرآن،علوم،دانشجويان،عمره،مدينه،معنوي،دكتر

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، دکتر حسین سیمایی صراف وزیر علوم، تحقیقات و فناوری دعای کمیل را به همراه مسئول بعثه مقام معظم رهبری در مدینه در جمع دانشجویان عمره‌گذار زمزمه کرد.
وزیر علوم پس از این مراسم در جمع دانشجویان گفت: عمره دانشجویی یکی از اقدامات بسیار خوب نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاهها بوده و جای شکر دارد.
دکتر سیمایی همچنین به فضای معنوی سرزمین وحی اشاره کرد و گفت: اینجا انسان با پیامبر (ص) احساس قرابت می کند.
پیامبر اکرم (ص) خیرالانبیاء است و قرآن کریم هدیه الهی به ایشان بوده و تاثیرگذارترین کتاب در عالم بشریت است.
وزیر علوم افزود: قرآن منبع و منشا مباحثات فراوان دانشمندان و قرآن پژوهان مسلمان و غیر مسلمان است، این یک کتاب استثنایی است که خداوند به روح و جان پیامبر (ص) نازل کرده و ایشان هم آن را به ما داده است.
وی به دانشجویان و اساتید عمره گذار توصیه کرد که علاوه بر مطالعه قرآن تلاش کنند تا مفاهیم آن را بیش از پیش درک کنند.
دکتر سیمایی همچنین خطاب به دانشجویان که توفیق تشرف به مکه و مدینه را پیدا کرده اند گفت: فرصت های معنوی مثل عمره دانشجویی را توفیق و قدر بدانید که در زمان ما نبود.
سیمایی افزود: وقتی از این سفر معنوی به وطن مان بر می گردیم باید اخلاق و سلوکمان رنگ و بوی پیامبر (ص) را به خود بگیرد و وقتی لباس احرام میپوشیم، از خدا بخواهیم که هوای مدینه و مکه و احرام و طواف را برایمان حفظ کند.