آماده باش۴۰۰ اکیپ شرکت گاز گیلان/ هشدارها جدی گرفته شود
رشت- سرپرست شرکت گاز گیلان از قطع گاز ۳۴ هزار و ۹۱۳ باغ ویلا در استان خبر داد و گفت: در پی برودت هوا و مدیریت مصرف انرژی ۴۰۰ اکیپ روستایی و شهری شرکت گاز در آماده باش هستند.
![گاز،گيلان،قطع،گذشته،روز](https://media.mehrnews.com/d/2024/12/24/4/5301421.jpg)
مسعود برادران نصیری در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مقدار مصرف گاز طی روز گذشته اظهار کرد: آمارها برای روز گذشته ۲۴ میلیون و ۳۰۰ هزار متر مکعب گاز که ۱۸ میلیون و ۴۰۰ هزار مترمکعب مصرف در بخش خانگی استان را نشان میدهد.
سرپرست شرکت گاز گیلان از قطع گاز ۳۴ هزار و ۹۱۳ باغویلا خالی از سکنه در استان خبر داد و بیان کرد: تاکنون ۹۳ مورد قطع گرماتاب در گیلان صورت گرفته است.
برادران نصیری با بیان اینکه ۲۴۵ مورد بازدید از مراکز اداری و دولتی در روز گذشته انجام شده است، گفت: تاکنون ۳۵ هزار و ۱۴۵ مورد بازدید از ادارات دولتی صورت گرفت.
وی از قطع گاز حدود سه هزار و ۶۹۴ مرتبه واحد اداری گیلان خبر داد و افزود: در روز گذشته گاز ۳۵ مرکز اداری و دولتی گیلان قطع شد.
سرپرست شرکت گاز گیلان با بیان اینکه تاکنون ۱۱ هزار و ۱۴۳ مورد بازدید از اماکن تجاری انجام شده است، گفت: در روز گذشته ۲ مورد قطع گاز مراکز تجاری عمومی انجام گرفت و به صورت دورهای ۱۸۷۳ مورد قطع گاز انجام شد.
برادران نصیری با بیان اینکه در پی برودت هوا و مدیریت مصرف انرژی ۴۰۰ اکیپ روستایی و شهری شرکت گاز در آماده باش هستند، گفت: از این تعداد ۳۰۰ اکیپ روستایی و ۱۰۰ اکیپ شهری است.
وی با اشاره به هشدارهای هواشناسی در گیلان گفت: شهروندان با جدی گرفتن این هشدار و رعایت نکات ایمنی و صرفهجویی در مصرف گاز، از بروز هرگونه مشکل در تأمین گاز استان جلوگیری کنند.