خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سراج معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر شد

مهر | اجتماعی و حوادث | شنبه، 20 بهمن 1403 - 13:24
با حکم رئیس قوه قضائیه؛ ناصر سراج معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی شد.
معاون،قضائيه،قوه،عنوان

به گزارش خبرگزاری مهر، با حکم رئیس قوه قضائیه، ناصر سراج به عنوان معاون امور بین الملل قوه قضائیه و با حفظ سمت به عنوان دبیر ستاد حقوق بشر جمهوری اسلامی منصوب شد.
قاضی سراج پیش از این معاون سیاسی رئیس قوه قضائیه بود و مسئولیت‌های مختلف قضائی از جمله دادستان نظامی تهران، مشاور ریاست قوه قضائیه، ریاست سازمان بازرسی کل کشور، عضو معاون دیوان عالی، معاون سیاسی- امنیتی دادستان کل کشور، معاون دادگستری و سرپرست محاکم کیفری و دادسرای جنایی تهران در کارنامه وی به چشم می‌خورد.
گفتنی است، پیش از این کاظم غریب‌آبادی، از سال ۱۴۰۰ به عنوان معاون امور بین‌الملل و حقوق بشر قوه قضائیه فعالیت می‌کرد.