خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگیری ۲۹ سارق و کشف ۱۰۹ فقره سرقت در ساوجبلاغ

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 بهمن 1403 - 15:47
کرج - فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ از دستگیری ۲۹ سارق و کشف ۱۰۹ فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.
كشف،طرح،ساوجبلاغ،فرماندهي،دستگيري،مخدر،شهرستان،انواع،امنيت،مواد

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ سید امین موسوی، امروز شنبه در حاشیه برپایی نمایشگاه کشفیات پلیس ساوجبلاغ که در محل ستاد فرماندهی شهرستان برگزار شد، گفت: طرح ارتقای امنیت اجتماعی با برنامه ریزی و بهره مندی از تمام توان این فرماندهی در نقاط مختلف شهرستان ساوجبلاغ به اجرا گذاشته شد.
وی افزود: این فرماندهی اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی را در موضوعات مختلف دستگیری سارقین، کشف کالای قاچاق، جمع آوری معتادین متجاهر، کشف مواد مخدر، کشف سلاح‌های غیر مجاز و دیگر موضوعات جرایم با برنامه ریزی و تشکیل چندین اکیپ در مدت ۵ روز در سطح شهرستان ساوجبلاغ به اجرا گذاشت.
موسوی بیان کرد: در اجرای این طرح ۱۰۹ فقره انواع سرقت کشف و ۲۹ نفر سارق نیز دستگیر شدند.
وی تصریح کرد: کشف بیش از ۱۲ کیلو گرم انواع مواد مخدر، دستگیری ۳۸ نفر فروشنده مواد مخدر، جمع آوری ۴۷ نفر معتاد متجاهر و معرفی به مراکز بازپروری از توفیقات حاصل شده در این طرح است.
این مسوُول انتظامی از دستگیری قاتل جوان ۲۷ ساله در مهمانی تالار، کشف ۹ دستگاه ماینر استخراج ارز دیجیتال، کشف ۹ قبضه سلاح جنگی و شکاری، کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریال انواع کالای قاچاق و کشف ۱۰۷ دستگاه خودرو و موتورسیکلت سرقتی و متخلف در جریان اجرای این طرح خبر داد.
فرمانده انتظامی ساوجبلاغ گفت: از شهروندان انتظار می‌رود، با اطلاع از هرگونه جرایم و موضوع مشکوک، موارد را سریعاً با تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند تا در کمترین زمان، اقدامات قانونی صورت گیرد و به مخلان نظم و امنیت هم تذکر داده می‌شود اگر بخواهند کوچک‌ترین مزاحمتی برای مردم داشته باشند، مقتدرانه برابر قانون با آنان برخورد خواهد شد.