خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

23 هزار دهیار ثبات شغلی ندارند

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 20 بهمن 1403 - 17:13
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: 23 هزار دهیار در سراسر کشور در انتظار ثبات شغلی هستند تا دغدغه ای از بابت انجام وظایف خود نداشته باشند.
مجلس،بدري،اردبيل،منابع،عمراني،پروژه،ارزش،محل،پرداخت،حقوق،شهر ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم اردبیل، صدیف بدری عصر شنبه در مراسم افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی و زیربنایی در اردبیل اظهار داشت: مردم ایران در روز 22 بهمن بار دیگر تمام دشمنان را از حضور باشکوه خود متحیر کرده و در حساس‌ترین شرایط منطقه‌ای و بین‌المللی بار دیگر پشتیبانی خود را از نظام، ارزش و دستاوردهای آن نشان خواهند داد.
وی با قدردانی از تلاشگران اجرا و به سرانجام رساندن پروژه‌های عمرانی در سطح شهرستان تصریح کرد: بزرگ‌ترین پروژه عمرانی شهری در شمالغرب کشور با عنوان تقاطع غیرهمسطح شهید آیت‌الله رئیسی اجرایی شده و با تلاش شورا و شهرداری اردبیل و قرارگاه خاتم‌الانبیا به سرانجام رسید.
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: برای این پروژه 700 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده و ما قدردان تلاش و مجاهدت دست‌اندرکاران مؤسسه عاشورا و قرارگاه خاتم‌الانبیا هستیم که در کمتر از 18 ماه این پروژه مهم را آماده افتتاح کردند.
بدری به مظلومیت شهرداری‌ها در سطح ملی و استانی اشاره کرد و افزود: متأسفانه شهرداری‌ها حامی و پشتیبانی ندارند و در اغلب موارد حق و حقوق آنها نادیده گرفته می‌شود.
وی ضرورت تخصیص منابع پیش‌بینی شده از محل ماده 42 قانون مالیات ارزش افزوده عوارض گمرکی را به حساب شهرداری‌ها یادآور شد و خاطرنشان کرد: از این محل 23 هزار میلیارد تومان حق و حقوق شهرداری‌ها از طریق گمرک نادیده گرفته بود که با پیشگیری‌های انجام شده قرار شد در سریع‌ترین زمان این بدهی پرداخت شود که مقصر اصلی در این زمینه خزانه و سازمان برنامه و بودجه است که باید در تأمین حق و حقوق شهرداری همت بیشتری داشته باشند.
نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: با پرداخت این مبلغ به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌ها و همچنین منابعی که از جرایم راهنمایی و رانندگی در نظر گرفته شده، بخش عظیمی از دغدغه‌های مادی شهرداری‌ها برطرف شده و بسیاری از تعهدات این مجموعه عملیاتی می‌شود.
بدری بیان کرد: مجلس در قالب طرحی درآمد پایدار شهرداری‌ها را تهیه کرده و با تلفیق لایحه دولت به این مصوبه ابلاغ شده که امیدواریم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در پایداری منابع تلاشی جدی انجام دهند.
وی در ادامه یادآور شد: سهم شهرداری باید از محل ارزش افزوده و سایر منابع قانونی تأمین و پرداخت شود که در این زمینه ما از فرصت‌های ملی نیز استفاده می‌کنیم تا منابع خوبی برای شهرداری‌های استان تخصیص یابد.
عضو کمیسیون عمران مجلس به ساماندهی نیروهای شرکتی با همت سازمان امور اداری و استخدامی اشاره کرد و گفت: هر چند در دولت گذشته رئیس سابق سازمان اداری و استخدامی مانع از تحقق برنامه مجلس شد اما قرار است با تعیین تکلیف به موقع نیروهای شرکتی، آنها تعیین تکلیف شوند تا در قالب سامانه‌ای که طراحی شده، ثبت اطلاعات آنها و تغییر وضعیت این نیروها به سرانجام برسد.
بدری تصریح کرد: 23 هزار دهیار در کشور با مشکلات و دغدغه‌های در ارتباط با عدم ثبات شغلی روبه‌رو هستند که امیدواریم در کنار حل این مشکل، از ظرفیت دهیاران توانمند در پست‌های مدیریتی مختلف کشور استفاده شود.
انتهای پیام/131/.