خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگاه بعضی از مدیران استانی در مورد بازارچه یزدان باید تغییر کند

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 بهمن 1403 - 19:12
بیرجند- نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی خواستار تغییر نگاه مدیرانی شد که با مانع تراشی از راه اندازی بازارچه یزدان جلوگیری می‌کنند.
منطقه،اسحاقي،سوخت،شهرستان،مسائل

به گزارش خبرنگار مهر، سلمان اسحاقی عصر شنبه در مراسم محوری افتتاح پروژه‌های دهه فجر شهرستان زیرکوه گفت: خواستار برگزاری جلساتی در خصوص شهرهای این شهرستان با حضور استاندار و معتمدین این منطقه هستیم.
به گفته وی عشایر باید مسائل و مشکلات خود را خودشان دنبال کنند.
وی با اشاره به اینکه در هیچ جای قانون گفته نشده که با بی تدبیری به مسائل مردم باید رسیدگی شود، افزود: کسانی که خیلی دلشان برای محیط زیست می سوزد، خودرو سازی را درست کنند.
نماینده مجلس تاکید کرد: هیچیک از مردم این منطقه قاچاقچی سوخت نیستند و اگر این کار را کسی انجام می‌دهد با او برخورد لازم شود اما توزیع سوخت هم به خوبی مدیریت شود.
اسحاقی متذکر شد: اگر نگاه چند مدیر در خصوص گمرک یزدان تغییر نکند، به کمک مردم این منطقه با کسی یا کسانی که در این خصوص مانع تراشی کنند، کاری خواهیم کرد که از استان برود.