خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 بهمن 1403 - 19:30
سمنان- معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست، گفت: مذاکره باید عزتمندانه باشد.
مذاكره،هزينه،نظام،ايجاد،آمريكا

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمدمهدی عرب‌انصاری بعد از ظهر شنبه در جشن انقلاب حسینیه سراب شهر بسطام با بیان اینکه مذاکره با آمریکا عاقلانه نیست، ابراز کرد: مذاکره باید عزتمندانه باشد.
وی با بیان اینکه مذاکره زیر بار سلطه رفتن است، افزود: کسانی که دم از سازی می‌زنند مسائل را نمی‌فهمند.
معاون شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی کشور با بیان اینکه آمریکا توان مقابله و جنگ با ایران را ندارد، گفت: اگر کسی برای این مملکت هزینه ایجاد می‌کند، کنار برون.
عرب انصاری با بیان اینکه رئیس‌جمهور و رئیس قوه قضائیه کسانی که برای کشور هزینه درست می‌کنند را می‌بایست کنار بگذارند، بیان کرد: تمام تلاش دشمنان القای ناامیدی در بین آحاد مردم به خصوص جوانان است.
وی با بیان اینکه برخی برای نظام هزینه ایجاد می‌کنند، افزود: ملت ما برای این نظام شهید داده‌اند و به راحتی نمی‌گذارند که مشکلی برای نظام پیش بیاید.