۱۵۵ پروژه مخابرات در کردستان افتتاح شد
مهر
|
استانها
|
شنبه، 20 بهمن 1403 - 19:41
سنندج- ۱۵۵ پروژه مخابرات منطقه کردستان با سرمایهگذاری بیش از ۱۶۰ میلیارد تومان به مناسبت دهه فجر در سنندج به بهرهبرداری رسید.
![كردستان،پروژه،مخابراتي،آئين،مخابرات](https://media.mehrnews.com/d/2025/02/08/4/5369353.jpg)
به گزارش خبرنگار مهر، استاندار کردستان عصر شنبه در آئین بهرهبرداری از این طرح با گرامیداشت چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران اظهار کرد: افتتاح ۱۵۵ پروژه مخابراتی در ایام دهه فجر اقدامی ارزشمند است.
آرش لهونی افزود: مناطقی که در استان تحت پوشش نیستند باید در اولویت برنامهها و طرحهای مخابراتی قرار گیرند.
آزاد حکمت مدیر مخابرات منطقه کردستان نیز در این آئین اظهار کرد: در مخابرات کردستان تا پروژهای صد در صد اجرا نشود افتتاح نخواهد شد.
وی به طرحهای انجام شده در استان کردستان در طول سالجاری تا پایان دیماه پرداخت و افزود: امسال ۵۴۰ میلیارد تومان در قالب ۴۹۰ پروژه سرمایهگذاری شده اس
وی بیان کرد: از این تعداد یکصد پروژه در حوزه سیستمهای مخابراتی و ۷۴ پروژه در حوزه ارتباطات سیار با ۴۰۰ میلیارد تومان انجام شده است.