خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شناسایی یک حلقه چاه غیر مجاز در حال حفر در بستر رودخانه «تاررود»

مهر | استان‌ها | شنبه، 20 بهمن 1403 - 20:59
دماوند- سرپرست امور منابع آب دماوند از شناسایی یک حلقه چاه غیر مجاز در حال حفر در بستر رودخانه «تاررود» واقع در روستای مراء خبر داد.
دماوند،مجاز،منابع،امور،آب

به گزارش خبرنگار مهر، حسن زحمتکش، شامگاه شنبه در جمع خبرنگاران از شناسایی یک حلقه چاه غیر مجاز در حال حفر در بستر رودخانه «تاررود» خبر داد.
زحمتکش اظهار کرد: با توجه به گزارش واصله و با اخذ دستور از مقام محترم قضائی یک حلقه چاه غیر مجاز در حال حفر در بستر رودخانه تاررود واقع در روستای مراء شناسایی و با حضور عوامل اکیپ گشت و بازرسی امور منابع آب دماوند کلیه ادوات غیر مجاز توقیف شد.
سرپرست امور منابع آب دماوند در ادامه عنوان کرد: امور منابع آب دماوند بر اساس قانون با هرگونه تخلف در زمینه آب‌های سطحی و زیر زمینی با اهتمام جدی برخورد قانونی خواهد.