تقویت شبکه امامت رسالت مشترک حوزه علمیه و سازمان تبلیغات اسلامی است
اردبیل - مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل گفت: تقویت شبکه امامت با هدف کاهش آسیبهای اجتماعی رسالت مشترک حوزه علمیه و سازمان تبلیغات اسلامی است.
![اسلامي،تبليغات،تبليغي،سازمان،اردبيل،استان،علميه،حوزه،فرهنگي، ...](https://media.mehrnews.com/d/2025/02/08/4/5369474.jpg)
به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام قاسم جعفرزاده شامگاه شنبه در نشست هم اندیشی با معاونین و اساتید حوزه علمیه اردبیل در سخنانی اظهار کرد: اقدام مشترک برای رفع آسیبها در دستور کار سازمان تبلیغات اسلامی و حوزههای علمیه است.
وی تقویت بنیه علمی مبلغین را مهم برشمرد و افزود: تقویت شبکه تبلیغی، محتوا دهی و تربیت آموزشی و پرورشی ائمه جماعات، مبلغین و روحانیون جز اولویتهای اصلی سازمان تبلیغات اسلامی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل طرح ملی «زندگی با آیهها» را از برنامههای اولویت دار در تبلیغ مفاهیم دینی عنوان کرد و گفت: اولویتهای تبلیغی باید شناسایی شود و بر اساس نیازهای مخاطبین به تبلیغ دینی پرداخت.
حجت الاسلام جعفرزاده ادامه داد: طرحهای ملی «زندگی با آیهها» و «مقاومت و پیشرفت از منظر قرآن» به صورت محتوای تبلیغی توسط اداره امور قرآنی تدوین شده و در اختیار مبلغین قرار میگیرد.
وی توجه به اولویتهای زیست بوم منطقه را از دیگر موارد ضروری در فعالیتهای تبلیغی دانست و افزود: در خصوص اقدامات مشترک در تمام موارد باید سازمان تبلیغات اسلامی و حوزه علمیه هم اندیشی کرده و با توجه به اولویتهای ابلاغی مقام معظم رهبری اقدامات لازم را انجام دهند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، به راهبری بحث فرق و مذاهب در شهرستانهای استان توسط این اداره کل اشاره کرد و ادامه داد: از دیگر اولویتهای سازمان تبلیغات اسلامی کشور توجه به برنامههای فرهنگی و تبلیغی در حوزه فرق و مذاهب است که باید با دقت بالا به آن پرداخته شود.
حجت الاسلام جعفرزاده از فعالیت ۲۰۰ هزار مبلغ از سراسر کشور در سامانه شمع خبر داد و تصریح کرد: امور مبلغین و عضویت روحانیون و شبکه تبلیغی در سامانه شمع با هدف انسجام بخشی به فعالیتهای تبلیغی از برنامههای ضروری سازمان تبلیغات اسلامی بشمار میرود.
فعالیت ۲۵۰ نفر از بانوان مبلغه حوزه علمیه
وی از فعالیت ۲۵۰ نفر از بانوان مبلغه حوزه علمیه در قالب اسماً و صبرا در مدارس، دانشگاهها و مراکز آموزشی خبر داد و گفت: آموزشهای تخصصی با همکاری حوزه علمیه از جمله حجاب و عفاف، مباحث قرآنی و مهدویت توسط سازمان تبلیغات اسلامی برای تقویت بنیه علمی شبکه تبلیغی ارائه میشود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل بر ضرورت ارائه آموزش رسانه ویژه طلاب و روحانیون تاکید کرد و اضافه کرد: بنیاد سپهر رسانهای از گستردهترین شبکه رسانه بعد از صدا و سیما در اختیار سازمان تبلیغات اسلامی کشور بوده و فعالیت گسترده شبکه تهران تایمز، خبرگزاری مهر و آگاه از آن جمله است.
حجت الاسلام جعفرزاده بنیاد ملی نوجوان در بخشهای پسران و دختران را از دیگر تشکلهای فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی برشمرد و افزود: تربیت تخصصی برای فرماندهی جریان فرهنگی توسط دختران حاج قاسم و پسران نو آوین از اهداف این بنیاد است.
وی در ادامه با اشاره به واگذاری دبیری شورای توسعه قرآنی به سازمان تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: تعداد ۲۰۰ مؤسسه و خانه قرآنی در استان اردبیل فعالیت میکند که طرحهای «سمیر» و «زندگی با آیهها» از برنامههای شاخص آنها در ترویج تعالیم قرآنی در متن زندگی مردم است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل در ادامه وجود ۲ هزار هیئت در استان اردبیل را ظرفیت بزرگ فرهنگی و تبلیغی برشمرد و افزود: تعداد ۲ هزار هیئت مذهبی، ۵۰ کانون فرهنگی، تبلیغی و ۵۰ انجمن اسلامی در استان اردبیل ثبت شده و فعالیتهای فرهنگی، قرآنی و تبلیغی در طول سال در مناطق مختلف استان اردبیل انجام میدهند.
حجتالاسلام جعفرزاده تاکید کرد: سازمان تبلیغات اسلامی آماده همکاری مخلصانه و مجاهدانه با حوزه علمیه در ارتقای سطح فرهنگی و کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه است.