خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ملت ایران پای تمام سختی‌ها ایستاده است

باشگاه خبرنگاران | استان‌ها | شنبه، 20 بهمن 1403 - 23:53
به گفته فرمانده عملیات نیروی زمینی سپاه هر روز که می‌گذرد قدر این مردم خوب را باید بدانیم چراکه پای تمام سختی‌ها ایستاده‌اند.
انقلاب،اسلامي،ميريان،خدا،عمليات،كمك،غاصب،ديديم

سردار مرتضی میریان فرمانده عملیات نیروی زمینی سپاه شنبه شب در آیین گرامیداشت شهدای عملیات والفجر هشت و یادبود شهید حاج حسن احسانی نژاد در معراج شهدای استان البرز افزود: در جریان جنگ تحمیلی دیدیم که صدام همه گونه سلاح در اختیار داشت، اما ایران اسلامی مظلوم بود و ملت هم ایستادگی کردند.
وی بیان کرد:‌ای کاش مسوولان هم قدر این مردم را بدانند چراکه طی ۴۵ سال گذشته قطار خیلی از مسوولان به مقصد انقلاب نرسید.
سردار میریان گفت: اگر حرف امامان انقلاب را گوش داده بودیم امروز خیلی جلوتر بودیم اگر چه با همه مشکلات پیش رفتیم.
انقلاب اسلامی همچنان پیش می‌رود
فرمانده عملیات نیروی زمینی سپاه گفت: انقلاب اسلامی به صورت نور پیش می‌رود و امام (ره) هیچ کس را جز خدا نداشت.
وی در ادامه به جنایات اسراییل غاصب در فلسطین اشاره کرد و افزود: تمام دنیا به اسرائیل کمک کردند و تمام سیستم‌های هوایی در اختیار رژیم غاصب بود، اما گروه حماس با کمترین امکانات مقابل این رژیم ایستاد.
میریان گفت: در جریان وعده صادق یک و ۲ دیدیم ۸۵ درصد موشک‌های ایران اسلامی به هدف خورد.
وی تاکید کرد: خدا با ما است ودر تمام آیات مربوط به جهاد در قرآن کریم می‌بینیم پروردگار اشاره دارد به این نکته مهم که کمک کنید تا خدا شما را کمک کند.
منبع:ایرنا