خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 21 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش اردن به درخواست تشکیل کشور فلسطین در خاک عربستان

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 21 بهمن 1403 - 02:30
وزارت خارجه اردن درخواست رژیم صهیونیستی مبنی بر تشکیل کشور مستقل فلسطینی در خاک عربستان را نقض آشکار قوانین بین المللی و اقدامی تحریک آمیز خواند.
اردن،اسرائيل،خارجه،تاكيد،وزارت

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت امور خارجه اردن تاکید کرد: ما درخواست‌های تجاوزکارانه اسرائیل برای تشکیل کشور فلسطینی در خاک عربستان را به شدت محکوم و آن را درخواست‌های تحریک‌آمیز می‌دانیم.
وزارت خارجه اردن تصریح کرد: درخواست‌های خصمانه اسرائیل برای ایجاد یک کشور فلسطینی در خاک عربستان نقض آشکار قوانین بین‌المللی، قطعنامه‌های سازمان ملل و حاکمیت کشورهاست.
وزارت خارجه اردن در بیانیه خود تاکید کرد: اسرائیل به سیاست‌ها و موضع گیری های تحریک آمیز خود که حاکمیت کشورها و قوانین بین المللی را نقض می کند، ادامه می‌دهد.
اردن همچنین خواستار توقف اقدامات سرکوبگرانه رژیم صهیونیستی در کرانه باختری شد و تاکید کرد: تمامی اقدامات تنش آمیز اسرائیل در کرانه باختری در راستای تداوم اشغالگری از جمله حملات خطرناک و مستمر، شهرک سازی و مصادره اراضی فلسطینیان باید متوقف شود.
انتهای پیام/