خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زخمی شدن ۳۱ فلسطینی در کرانه باختری/ یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به اردوگاه نورالشمس

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل، ورزشی | یکشنبه، 21 بهمن 1403 - 07:41
رسانه‌های فلسطین از زخمی شدن ۳۱ فلسطینی در بیت لحم در جریان درگیری با نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی و یورش گسترده ارتش این رژیم به اردوگاه نور شمس در کرانه باختری خبر دادند.
رژيم،اردوگاه،صهيونيستي،باختري،كرانه،شمس،نور،فلسطين

به نقل از شبکه خبری قدس، نظامیان رژیم صهیونیستی شنبه شب با یورش به بیت لحم در کرانه باختری با جوانان فلسطینی درگیر شدند که در نتیجه این درگیری ۳۱ فلسطینی زخمی شدند.
همچنین شبکه فلسطین الیوم از محاصره اردوگاه نور شمس در شرق طولکرم در کرانه باختری توسط نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد و افزود: نظامیان رژیم اشغالگر اسرائیل با محاصره اردوگاه نور شمس در شرق طولکرم نیرو‌های کمکی به سمت آن اعزام کردند.
فلسطین الیوم با بیان اینکه حملات نظامیان رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف کرانه باختری شنبه شب نیز ادامه یافت، افزود: درگیری‌های مستمر مقاومت با اشغالگران صهیونیست در طوباس و اطراف اردوگاه نور شمس ادامه دارد.
این شبکه خبری فلسطین از انفجار و تیراندازی در داخل اردوگاه نور شمس در شرق طولکرم همزمان با پرواز هواپیما‌های شناسایی ارتش رژیم صهیونیستی بر فراز این اردوگاه و استقرار تک تیراندازان ارتش این رژیم در اردوگاه خبر داد.
شبکه فلسطین الیوم به نقل از منابع محلی افزود که نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی برخی خانواده‌ها را مجبور به ترک خانه‌های خود در اردوگاه نور شمس در شرق طولکرم کردند.
شبکه خبری قدس نیز به نقل از هلال احمر فلسطین افزود که ارتش رژیم صهیونیستی از ورود امدادگران هلال احمر فلسطین به اردوگاه نور شمس پس از دریافت گزارش مجروحیت تعدادی از ساکنان آن جلوگیری کرد.
رژیم صهیونیستی پس از عملیات طوفان الاقصی، علاوه بر آغاز جنگ در نوار غزه، حملات وسیعی را در کرانه باختری انجام داده است و تاکنون هزاران فلسطینی را در این منطقه بازداشت کرده است.
همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی، شهرک‌نشینان مسلح صهیونیست نیز ضمن افزایش حملات آنها به فلسطینی‌ها، بر حجم تخریب و ایجاد محدودیت‌ها برای اهالی کرانه باختری افزوده‌اند.
رژیم صهیونیستی نگران گسترش عملیات طوفان الاقصی به کرانه باختری و سرزمین‌های اشغالی و شروع انتفاضه سوم علیه این رژیم است.
منبع: ایرنا