خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش برف و نشت آب دلیل اختلال تردد در خط ۵ مترو/ بازگشت سرویس‌دهی خط ۵ به حالت عادی

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 21 بهمن 1403 - 08:41
مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره‌برداری متروی تهران و حومه ضمن عذرخواهی از مسافران مترو اعلام کرد که سرویس‌دهی در خط پنج مترو بدون هیچ محدودیتی در حال انجام است.
گلشهر،صادقيه،تهران،مترو

هادی زند، در مورد اختلال تردد در خط ۵ مترو با بیان اینکه به دلیل بارش برف و نشت آب روی شبکه و کابل‌های برق بالاسری خط ۵، حرکت قطار‌ها در مسیر گلشهر به سمت تهران (صادقیه) از ساعت ۶:۲۵ تا ۶:۴۵ با کندی رو‌به‌رو شد، گفت: تیم‌های فنی مترو با تمام توان تلاش کردند قطعی برق را در کوتاه‌ترین زمان ممکن برطرف کنند و خدمات‌رسانی به حالت عادی بازگردد.
وی با بیان اینکه از ساعت ۶:۴۵ اعزام قطار‌ها در مسیر گلشهر به تهران (صادقیه) به صورت عادی از سر گرفته شده است، تأکید کرد: قطار‌های اعزامی از تهران (صادقیه) به سمت گلشهر نیز از ابتدای صبح بدون هیچ مشکلی سرویس‌دهی داشته‌اند.
منبع: ایسنا