خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردبیل کمبود شدید تخت بیمارستانی دارد

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 21 بهمن 1403 - 08:53
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل با بیان اینکه این استان کمبود شدید تخت بیمارستانی دارد، گفت: به دلیل کمبود نیروی متخصص بسیاری از بخش های تخصصی بیمارستان ها تجمیع و یا غیرفعال شده است.
اردبيل،نيروي،استان،كشاورزي،كمبود،نيرو،نفر،جهاد،سازمان،بيمارس ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، بهزاد داورنیا شامگاه شنبه در نشست شورای اداری با حضور معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی در اردبیل اظهار داشت: در استان اردبیل در کنار پایین بودن سرانه تخت بیمارستانی و فرسودگی فضای بیمارستانی، با کمبود شدید نیروی متخصص روبه‌رو هستیم که همین امر مشکلات جدی را در ارائه خدمات بیمارستانی به وجود آورده است.
وی تصریح کرد: کمبود نیرو در برخی از شهرها منجر به تجمیع خدمات تخصصی در بیمارستان‌ها شده و حتی در بیمارستان امام خمینی اردبیل نیز همین امر مشکلاتی اساسی به وجود آورده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل به فعالیت 2 مرکز تحقیقاتی به جای 9 مرکز و خلأ نیروی انسانی در بخش‌های بهداشتی و درمانی اشاره کرد و گفت: برای تأمین حقوق نیروهای شرکتی ماهانه مجبور هستیم 110 میلیارد تومان هزینه کنیم در حالی که باید این پرداختی‌ها به صورت متمرکز و از طریق مسئولان کشوری انجام شود.
داورنیا افزود: ما در بحث کمبود نیروی انسانی 56 درصد از میانگین کشوری عقب هستیم و در تخت‌های بیمارستانی نیز جز استان‌های با کمبود شدید تخت بیمارستانی محسوب می‌شویم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: ما درخواست جذب 547 نفر نیروی متخصص دادیم که سازمان امور اداری و استخدامی با مجوز استخدامی 500 نفر موافقت کرده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی اردبیل اضافه کرد: اگر کمبود نیروی انسانی در دانشگاه علوم پزشکی برطرف نشود همچنان ادغام و تعطیلی برخی واحدهای تخصصی نظیر رادیولوژی‌ها، سونوگرافی‌ها و سایر بخش‌های تخصصی بیمارستان ها را شاهد خواهیم بود که به معنای واقعی مشکلات جدی را رقم زده است.
داورنیا بیان کرد: 42 درصد پست‌های حوزه بهداشت بلاتصدی است و در سایر بخش‌ها نیز همچنان کمبود نیروی انسانی و پست‌های خالی ایجاب می‌کند تا سازمان امور استخدامی در این زمینه تدبیری درست بیندیشد.
در این جلسه مدیرکل بهزیستی استان اردبیل نیز یادآور شد: 100 هزار نفر جمعیت در استان اردبیل تحت پوشش خدمات بهزیستی هستند که 13 درصد جمعیت استان اردبیل را شامل می‌شود.
طاهره رزاق‌پور به بهره‌مندی هشت هزار نفر از خدمات مراکز شبانه‌روزی بهزیستی اشاره کرد و گفت: ما باید به صورت مستمر خدمات خود را ارائه کنیم و همکاران ما با کمترین حقوق و مزایا در این زمینه در عرصه خدمت‌رسانی حاضر هستند.
وی تصریح کرد: مشکلات و آسیب‌های اجتماعی همچنان فزاینده است و در نقطه مقابل ما با کمبود نیرو و خالی بودن پست‌ها مواجه هستیم به طوری که از 418 پست سازمانی بهزیستی، 324 پست دارای نیرو و 94 پست نیز خالی است.
مدیرکل بهزیستی استان اردبیل به فعالیت 30 نیروی شرکتی در بهزیستی استان اشاره کرد و افزود: کمبود نیرو به ویژه نیروهای خدماتی به حدی است که همکاران کارشناس ما گاه فعالیت‌های نیروهای خدماتی را انجام می‌دهند که این اسباب شرمندگی برای همه ما شده است.
رزاق‌پور خاطرنشان کرد: تأمین نشدن اعتبار مناسب برای جذب نیرو به ویژه نیروهای خدماتی دغدغه و نگرانی جدی است که اگر به صورت واقع‌بینانه این مشکلات رفع نشود، ما نمی‌توانیم پاسخگوی مطالبات خواسته شده باشیم.
بهره‌مندی کارکنان جهاد کشاورزی ازفوق‌العاده ویژه امنیت غذایی
نوبخت اژدری رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اظهار داشت: استان اردبیل قطب تولید محصولات کشاورزی است و در این بخش تمام تلاشگران این عرصه به صورت جهادی همت کردند تا تأمین امنیت غذایی کشور به صورت معقول و منطقی انجام شود.
وی تصریح کرد: در حالی که جهاد کشاورزی در دهه 70 بیش از یک‌هزار و 122 نفر پرسنل متخصص و علاقه‌مند به حوزه کشاورزی داشت، هم اکنون این تعداد نیرو به 650 نفر کاهش یافته و ما به شدت با کمبود نیروی متخصص و کارشناس روبه‌رو هستیم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل تولید چهار میلیون تن محصول کشاورزی را در استان اردبیل یادآور شد و گفت: برای افزایش 4.5 میلیون تنی محصولات باید ظرفیت نیروی انسانی متخصص را افزایش دهیم تا در بالاترین سطح انتقال یافته‌های علمی انجام شود.
اژدری به وضعیت پرداختی حقوق کارکنان جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: در این شرایط سخت معیشتی کارکنان جهاد کشاورزی از لحاظ دریافتی در آخرین رتبه‌های دستگاه‌های اجرایی قرار دارند.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: دریافتی کارکنان جهاد کشاورزی به حدی پایین است که عده‌ای درخواست انتقالی داده و عده ای نیز به بازنشستگی زودهنگام رضایت می‌دهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل ضرورت بهره‌مندی کارکنان جهاد کشاورزی را از فوق‌العاده ویژه امنیت غذایی یادآور شد و اضافه کرد: کمبود نیروی انسانی بسیاری از چارت‌های این سازمان را خالی کرده و ما حتی در تأمین نیروی خدماتی و راننده با مشکل جدی روبه‌رو هستیم.
اژدری بیان کرد: این سازمان تنها 96 نفر نیروی شرکتی دارد اما پست خالی آن 452 پست است که نیاز به جذب نیروی متخصص داریم.
در این نشست مدیرکل انتقال خون استان اردبیل نیز از این اداره کل به عنوان مجموعه خدماتی و نهاد تأثیرگذار در راستای تقویت پدافند غیرعامل یاد کرد و ادامه داد: ما پشتیبانی لازم را از مراکز بیمارستانی انجام می‌دهیم تا خون مورد نیاز بیماران تأمین شود.
شراره دژکام به حساسیت تأمین سلامت مردم از طریق اهدای خون اشاره کرد و یادآور شد: قرار بود 11 نفر نیرو به مجموع نیروهای انتقال خون افزوده شود که در این مدت تنها هشت نفر به این سیستم اضافه شده و همچنان جذب سه نفر با مشکلاتی روبه‌رو است.
وی تصریح کرد: ما در شهرستان‌ها به ویژه پارس‌آباد و مشگین‌شهر با کمبود نیرو روبه‌رو هستیم به طوری که پزشک متخصصی در شهرستان ها نداریم.
مدیرکل انتقال خون استان اردبیل گفت: با توسعه مراکز بیمارستانی و درمانی ما نیازمند جذب نیرو هستیم تا خون و فرآورده‌های بیمارستان‌ها و مراکز درمانی را تأمین کنیم اما به رغم پیشنهاد جذب نیرو در حوزه‌های تخصصی، هنوز پاسخ روشنی در این زمینه داده نشده است.
انتهای پیام/131/..