سهمیه دو و میدانی را در المپیک افزایش میدهیم - تسنیم
رئیس فدراسیون دو و میدانی با بیان اینکه سهمیه دو و میدانی را در المپیک افزایش می دهیم، گفت: ظرفیت داریم، ولی مربی نداریم، استعدادیابی نیز به درستی انجام نشده، مربیان باید تلاش کنند تا علم مربیان مختلف دنیا را کسب کنند و به قهرمانان خود انتقال دهند.
![ميداني،المپيك،رشته،فدراسيون،حدادي،مدال،كسب،استعداديابي،شانس،نفر](https://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1403/11/21/1403112102091058332107812.jpg)
احسان حدادی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان، اظهار داشت: در این فدراسیون اولویت اصلی موضوع استعدادیابی و نگهداری از استعداد است که این ابلاغ به تمام هیئتهای استانی زده شده تا در این مسیر حرکت کنند تا بتوانیم بزگترین جشنواره دو و میدانی را در اسفندماه یا نهایتا فروردین ماه برگزار کنیم و در این راستا تعدادی از استانها طرح استعدادیابی را آغاز کردند.
وی بیان کرد: در دو و میدانی در هر رشته 3 نفر میتوانند در المپیک شرکت کنند و ما میتوانیم 144 نفر را به المپیک اعزام کنیم و به دنبال این هستیم تا نیروی انسانی را در این رشته افزایش دهیم، چرا که تعداد افراد کمتری در این رشته هستند.
رئیس فدراسیون دو و میدانی عنوان کرد: اگر تعداد دو و میدانیکارها در کشور افزایش یابد کار ما برای کشف استعداد راحت میشود و به آسانی میتوانیم نفرات تیم ملی را جمعآوری و انتخاب کرده و برای مسابقات اعزام کنیم.
حدادی گفت: کمپ تیمهای دو و میدانی در تهران آماده پذیرایی از تمام ملی پوشان است و جز چند فدراسیونی در دنیا هستیم که کمپ تیم ملی را داریم و ورزشکاران در مجموعهای با امکانات کامل میتوانند در این رشته موفقیت کسب کنند.
وی بیان کرد: تعدادی از ورزشکاران این رشته را میتوانیم به کشورهای آمریکای و اروپایی با هزینههای آن کشورها بورس کنیم، چرا که در دو و میدانی مرسوم است که اگر ورزشکاری به حد نصاب معمولی برسد دانشگاههای بینالمللی آن فرد را بورس میکنند و آن فرد فقط برای مسابقات کشوری شرکت میکند، ولی تمریناتش را در آن کشور انجام میدهد.
رئیس فدراسیون دو و میدانی با بیان اینکه حقیقت این است که دو و میدانی برای ایران نیست و برای غرب است، گفت: اگر قرار است پیشرفت کنیم باید از علم غرب برای اینکه حال دو و میدانی را خوب کنیم، استفاده کنیم و از این 144 نفر سهمیه بیشتری داشته باشیم که متاسفانه تا امروز یک مدال در المپیک داشتیم.
حدادی افزود: این امر نشان دهنده این است که ظرفیت داریم، ولی مربی نداریم و استعدادیابی نیز به درستی شناسایی نشده است، مربیان باید تلاش کنند تا علم مربیان مختلف دنیا را کسب کنند و به قهرمانان خودمان انتقال دهند.
وی با اشاره به اینکه وزیر ورزش خود دبیر فدراسیون بودند و میدانند اگر قرار است ورزش کشور در المپیک ارتقا یابد باید سرمایهگذاری کنیم، عنوان کرد: در موضوع پرتابها در المپیک شانس داریم و در پرشها نیز می توانیم شانس داشته باشیم.
رئیس فدراسیون دو و میدانی با اشاره به اینکه در ورزشهای پرشها و پرتابها و نیمه استقامتها شانس بیشتری داریم، چون سابقه مدال گرفتن در آسیا را داریم، بیان کرد: به استانهایی که در ارتقا هستند خوشبین هستیم و از هر شخصی که فکر میکند ظرفیت بالایی در رشته دو و میدانی دارد استقبال میکنیم.
حدادی با بیان اینکه برای کسب مدال المپیک بعد از شناسایی استعدادها به پروسه 8 تا 10 ساله زمان نیاز داریم، گفت: اگر قرار باشد در المپیک پیشرو مدال کسب کنیم کار سختی پیشرو داریم، ولی می توانیم برای افزایش سهمیه این رشته در المپیک قول دهیم.
انتهای پیام/