خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمپین لاپید برای آغاز تحقیق درباره حملات ۷ اکتبر

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | دوشنبه، 22 بهمن 1403 - 18:23
رئیس اپوزیسیون رژیم صهیونیستی کمپینی برای فشار بر کابینه اسرائیل درباره تحقیق در مورد حملات ۷ اکتبر راه‌اندازی کرد.
اسرائيل،كابينه،تحقيق،اكتبر،رژيم،كميته،انتخاب

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون اسرائیل، کمپینی برای جمع‌آوری امضا راه‌اندازی کرده است تا کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل را تحت فشار قرار دهد تا تحقیقی در مورد عملیات حماس در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ انجام دهد.
لاپید به خبرنگاران گفت که تصمیم کابینه اسرائیل برای به تعویق انداختن این تحقیق به معنای تلاش برای «دفن» آن است.
او افزود: «آن‌ها تحقیق را برای سه ماه دیگر به تعویق انداختند.
از دیدگاه آنها، هیچ‌کس در سطح سیاسی در مورد آنچه در ۷ اکتبر اتفاق افتاد، مقصر یا مسئول نیست.
آنها نمی‌خواهند ما بدانیم.»
پیش از این اعلام شد که بنی گانتس، عضو مستعفی کابینه جنگ اسرائیل نیز این تصمیم را محکوم کرد و گفت که برای انجام این تحقیق فشار خواهد آورد.
پیشتر، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم تروریستی اسرائیل در جلسه روز یکشنبه کابینه این رژیم از درخواست رونن بار، رئیس سرویس امنیت داخلی رژیم تروریستی اسرائیل موسوم به شین بت برای اظهار نظر درباره تشکیل کمیته تحقیقات رسمی در مورد رویداد‌های ۷ اکتبر ابراز ناخرسندی کرد.
پیشنهادی در حال تدوین است که ۸۰ نماینده کنست اعضای کمیته تحقیق را انتخاب کنند و در صورت عدم توافق، اپوزیسیون نمایندگان خود و ائتلاف نمایندگان خود را انتخاب کنند.
انتظار می‌رود این کمیته از ۶ تا ۱۰ عضو تشکیل شده و یک رئیس را انتخاب کند.
منبع: الجزیره