دستگیری رمال با 400 شاکی در ملکان
تسنیم
|
استانها
|
سه شنبه، 23 بهمن 1403 - 16:13
فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی از دستگیری رمال حرفه ای در ملکان با 30 میلیارد ریال کلاهبرداری از شهروندان خبر داد.
![مأموران،سردار،محمدي،پليس،موضوع،قرار](https://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1403/05/06/1403050614455519730648963.jpg)
سردار علی محمدی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در تبریز از دستگیری رمال و دعانویس با 400 شاکی در ملکان خبر داد و اظهار داشت: در پی شکایت تعدادی از شهروندان ملکانی مبنی بر اینکه فردی شیاد و کلاهبردار در بستر فضای مجازی واتساپ، تلگرام، اینستاگرام با تبلیغ رمالی و دعانویسی و فریب افراد و تجویز دعا اقدام به اغفال مردم میکند، مأموران پلیس فتا موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
فرمانده انتظامی استان آذربایجانشرقی گفت: مأموران پلیس فتا پس از شناسایی محل اختفای متهم، بهصورت نامحسوس آنجا را تحتنظر قرار دادند و با اطمینان از صحت موضوع با هماهنگی قضایی در اقدامی ضربتی و غافلگیرانه وارد عمل شدند.
سردار محمدی از مردم درخواست کرد تا آگاهی خود را در مواجهه با چنین مواردی افزایش دهند و از اعتماد به چنین افرادی خودداری کنند.
انتهای پیام/