خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سعیدی نژاد: باید به دخترانمان کمک کنیم استعداد خود را شناسایی و عملیاتی کنند

مهر | دین و اندیشه | سه شنبه، 23 بهمن 1403 - 16:18
عاطفه سعیدی نژاد، مسئول بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان در بازدید از ویژه برنامه «فردامون»، این برنامه را ناظر به طراحی آینده دختران برشمرد.
بانوان،كشور،برنامه،پيشرفت،آينده،نهضت،دختران،تخصصي،حضور،دخترا ...

به گزارش خبرنگار مهر، عاطفه سعیدی نژاد، مسئول بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان در بازدید از ویژه برنامه «فردامون»، این برنامه را ناظر به طراحی آینده دختران برشمرد و گفت: ما باید به دخترانمان کمک کنیم خودشان، استعدادها، توانمندی‌ها و علایقشان را بشناسند و بعد کمک کنیم با ظرفیت‌ها و عرصه‌های تخصصی کشور آشنا شوند و یک نگاه واقعی نسبت به نیازها و عرصه‌های تخصصی کشور پیدا کنند و به مرور با تجربه‌ای که به دست می‌آورند متناسب با علایق و استعدادهایشان جای خود را در ساخت و پیشرفت کشور ایران اسلامی پیدا کنند و به نوعی مأموریت خود را تعریف کنند.
وی اظهار کرد: تخصص پیدا کردن از نوجوانی یکی از شعارهای ما در ویژه برنامه «فردامون» است، از نوجوان می‌خواهیم آینده را ببیند و بسازد؛ درواقع ما امروز باید تصوری از آینده روشن و مطلوب در ذهن دخترانمان بسازیم تا برای رسیدن به آن آینده روشن برنامه ریزی کنند.
سعیدی نژاد در رابطه با حضور در این برنامه و نقشی که برای بانوان در عرصه پیشرفت قائل است، عنوان کرد: برداشت ما این است که امروز ظرفیت بانوان تحصیل کرده و فهیم در کشور بیش از گذشته است و به برکت انقلاب اسلامی سرمایه انسانی بانوان در این چهل سال رشد روزافزون و قابل توجهی داشته و این یکی از بزرگترین دارایی‌های کشور ماست که اگر این ظرفیت جای خودش را در فضاهای مختلف تخصصی و عمومی پیدا کند می‌تواند زمینه‌های مهم حضور بانوان در آینده کشور باشد.
وی تصریح کرد: زن امروز بالاخص دختر جوان امروز آماده پذیرش مسئولیت‌های بزرگ برای کشور است و تلاش ما این است در نهضت پیشرفت بانوان زمینه کنشگری مؤثر بانوان را در رده‌های سنی مختلف با توانمندی‌های متفاوت فراهم کنیم.
ویژه برنامه «فردامون» که به همت بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان روبروی درب اصلی دانشگاه تهران برگزار شد، غرفه‌ای بود برای معرفی رویکردهای مختلفی که در فضای آکادمی مریم ناظر به فضای دختران شکل پیدا کرده است.
همچنین در این برنامه به پیشرفتهای کشور در موضوعات مختلف بخصوص حوزه زنان و دختران اشاره شد، سخنرانان مختلف این پیشرفت‌ها را بیان کردند و مادر شهیدان حمید و امیر شاه آبادی حضور پیدا کردند و مجلس را به فیض رساندند.