خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دشمن چشم دیدن ایران قوی و همدل را ندارد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 23 بهمن 1403 - 16:53
فرمانده سپاه استان البرز گفت: اینکه رهبر معظم انقلاب همواره در فرمایشات خویش بر امیدآفرینی در جامعه تاکید دارند، به واسطه این است که دشمن نمی خواهد ایران قوی را ببیند، او چشم دیدن ایران قهرمان و همدل را ندارد.
البرز،سنگين،رسانه،ايران،اصحاب،انقلاب،اميدآفريني،حيدرنيا،ابوذ ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، سردار علیرضا حیدرنیا امروز در آیین اختتامیه نهمین جشنواره رسانه‌ای ابوذر البرز، اصحاب رسانه را سربازان خط مقدم جنگ ادراکی و شناختی دشمن و روایتگران روایت اول خواند و گفت: هر ساله پس از برگزاری یک ماراتن رسانه‌ای سنگین، آئین اختتامیه جشنواره رسانه‌ای ابوذر البرز برگزار و برگزیدگان آن به نحو شایسته تجلیل می‌شوند.
فرمانده سپاه استان البرز با اشاره به حساسیت‌های فعالیت در عرصه رسانه بیان کرد: در عصری که تسخیر تفکر و سیطره بر اندیشه مخاطب از طرف غول‌ها و امپراتوری‌های رسانه‌ای در دستورکار آن‌ها قرار گرفته، وظیفه اصحاب رسانه در راستای برنامه‌ریزی به منظور مقابله با این هجمه سنگین و تغییر ادراک و نگرش مردم بسیار سنگین است.
وی با بیان اینکه امروز نحوه فعالیت رسانه‌های غربی به گونه‌ای است که به راحتی می‌توانند جایگاه عشق و نفرت و شهید و جلاد را عوض کنند، روایتگری اول و صحیح از سوی خبرنگاران و نهادینه‌سازی و تبیین اقدامات بسیار زیاد، متکثر، متنوع و غرورآفرین انقلاب اسلامی ایران طی 46 سال گذشته از عمر پربرکت آن توسط همگان را ضروری دانست.
سردار حیدرنیا عنوان کرد: اینکه رهبر معظم انقلاب همواره در فرمایشات خویش بر امیدآفرینی در جامعه تاکید دارند، به واسطه این است که دشمن نمی‌خواهد ایران قوی را ببیند.
او چشم دیدن ایران قهرمان و همدل را ندارد.
اتفاقات مبارک و اقدامات باشکوهی انجام شده، البته در برخی قسمت‌ها نیز همانند سراسر دنیا کم‌کاری‌هایی صورت گرفته است.
فرمانده سپاه استان البرز اضافه کرد: همه دولت‌ها و حکومت‌ها نقاط ضعف و قوت دارند اما به برکت پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران، اتفاقات مبارکی در این کشور رقم خورده که تبیین آن‌ها و امیدآفرینی در میان مردم وظیفه سنگین و خطیری را بر عهده اصحاب رسانه گذاشته است و این قشر در هر شرایطی برای انعکاس اخبار امیدآفرین در تلاش هستند.
انتهای پیام/