خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعلام آمادگی استانداری قزوین برای تکمیل موزه دفاع‌ مقدس

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 23 بهمن 1403 - 17:12
استاندار قزوین، گفت: مجموعه استانداری قزوین در هر حوزه ای که مربوط به دولت باشد ورود کرده و همکاری لازم را برای تکمیل این مجموعه خواهد داشت.
قزوين،باغ،موزه،استان،تكميل،نوذري،مقدس،دفاع،راهپيمايي،شهدا

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمد نوذری در چهل و هفتمین جلسه شورای هماهنگی دفاع مقدس استان قزوین که ظهر امروز در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: دیروز حضور جوانان و نوجوانان دهه هشتادی و نودی‌ها برایم بسیار جالب بود که نشانگر همدلی و همبستگی در جامعه است.
وی ادامه داد: راهپیمایی دیروز برای تجدید پیمان با آرمان‌های امام راحل و شهدا بود و با وجود هوای سرد و یخبندان، اما مشارکت مردم در راهپیمایی نسبت به سال‌های گذشته افزایش داشت که از تمام مردم در این رابطه تشکر می‌کنم.
استاندار قزوین افزود: امروز ترامپ به دنبال خلع سلاح کشور ایران است، اما این موضوع با روح ایرانیان سازگار نیست، چرا که ایران از جمله کشورهای اثرگذار دنیا و منطقه است.
نوذری بیان کرد: جذب اعتبارات ملی برای استان باید در دستور کار قرار گیرد و برای تکمیل باغ موزه دفاع مقدس استان نیازمند اعتبارات ملی هستیم.
وی عنوان کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی استان برای ساخت و تکمیل این باغ موزه باید پای کار باشند و از هیچ دستگاهی نباید کم کاری صورت پذیرد.
استاندار قزوین یادآور شد: تکلیف پیمانکار ساختمان مرکزی باغ موزه دفاع مقدس و همچنین تملک زمین این باغ موزه باید توسط شهرداری قزوین مشخص و از ظرفیت شهرداری‌های قزوین باید در تکمیل بخش‌های مختلف باغ موزه استان استفاده شود.
نوذری تصریح کرد: مجموعه استانداری قزوین در هر حوزه ای که مربوط به دولت باشد ورود کرده و همکاری لازم را برای تکمیل این مجموعه خواهد داشت.
وی خاطرنشان کرد: قزوین با وجود سه هزار شهدای گلگون کفن نیازمند توجه جدی تر و فرهنگ‌سازی بیشتری در موضوع ارزش نهادن به مقام شامخ شهدا به خصوص در بین نوجوانان و جوانان است و امیدواریم شاهد اقدامات پایدارتری در این زمینه باشیم.
انتهای پیام/