خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 22 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اسامی فرآورده‌های خوراکی غیرمجاز اعلام شد

اعتماد | همه | سه شنبه، 23 بهمن 1403 - 18:23
روابط عمومی سازمان غذا و دارو با انتشار فهرست جدیدی از فرآورده‌های خوراکی غیرمجاز، تاکید کرد که این محصولات به دلیل عدم رعایت الزامات بهداشتی فاقد مجوز بوده و مصرف آن‌ها توصیه نمی‌شود.
تجاري،غذا،سازمان،دارو،خوراكي

روابط عمومی سازمان غذا و دارو با انتشار فهرست جدیدی از فرآورده‌های خوراکی غیرمجاز، تاکید کرد که این محصولات به دلیل عدم رعایت الزامات بهداشتی فاقد مجوز بوده و مصرف آن‌ها توصیه نمی‌شود.
کد خبر: 699159 | ۱۴۰۳/۱۱/۲۳ ۱۸:۱۷:۴۰
روابط عمومی سازمان غذا و دارو فهرست جدیدی از فرآورده‌های خوراکی غیرمجاز را اعلام کرد.
به گزارش ایسنا؛ بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، این فرآورده‌ها شامل پاستا جودوسر با نام تجاری avena، پودر فشرده عناب (چکه عناب) با نام تجاری ناتاب، ماسالا جنسینگ با نام تجاری دلاوران، فرآورده یخی با طعم موز با نام تجاری دادلی نوش، نوشیدنی آب میوه آلوئه‌ورا با نام تجاری forever freedom و رنگ خوراکی زرد طلایی با نام تجاری ژیوا است.
سازمان غذا و دارو تأکید کرد که این محصولات فاقد مجوز بوده و از توزیع‌کنندگان و مصرف‌کنندگان درخواست می‌شود نسبت به خرید و مصرف این فرآورده‌ها هوشیار باشند.
همچنین شهروندان می‌توانند تخلفات مرتبط را از طریق سامانه‌های نظارتی این سازمان و معاونت های غذا و داروی سراسر کشور گزارش دهند.