حمایت از نخبگان، سرمایهگذاری برای آینده است - تسنیم
رئیس دانشگاه ایلام با بیان اینکه حمایت از نخبگان نیازمند حمایت های زیادی از طرف دستگاه ها، نهادها و سازمان های حمایتی است، گفت: حمایت از نخبگان، سرمایه گذاری برای آینده است.
![نخبگان،فناوري،حمايت،ايلام،توليد،استان،علم،دانشگاه،رئيس،عليمحمدي](https://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1403/06/12/1403061212434325630899433.jpg)
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، طاهر علیمحمدی در مراسم هماندیشی با روسای دانشگاهها و نخبگان دانشگاهی، با حضور حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، استاندار ایلام و نمایندگان مجلس در سالن فرزانگان دانشگاه ایلام برگزار شد، با تأکید بر اهمیت حمایت از نخبگان، اظهار داشت: حمایت از نخبگان فقط توسط دانشگاه نیست، بلکه نیازمند حمایتهای زیادی از طرف دستگاهها، نهادها و سازمانهای حمایتی است.
رئیس دانشگاه ایلام با بیان اینکه حمایت نکردن از نخبگان در واقع سرمایهسوزی است، گفت: هزینه کردن در این راه سرمایه اندوختن و سرمایهسازی است.
وی با اشاره به مقایسه تولید علم و فناوری کشور با سایر کشورها، گفت: خوشبختانه کشورمان در تولید علم رتبه پانزدهم و یازدهم را در بین کشورهای جهان دارد.
علیمحمدی در ادامه با بیان اینکه رتبه فناوری کشور 63 است، افزود: این رتبه نشان از این دارد که ما موفق نشدیم تولید علم را به تولید فناوری برسانیم و در این قضیه دچار مشکل هستیم.
وی با بیان اینکه تولید فناوری به مراتب سختتر از تولید علم است، تصریح کرد: این امر نشانده دهنده نبودن عزم جدی و همچنین نبود حمایتهای لازم است.
رئیس دانشگاه ایلام با بیان اینکه نظام اسلامی در خدمت نخبگان بوده و تا جایی که امکان داشته تلاش کردهاند، افزود: به نظر میرسد باید بیش از این در خدمت نخبگان بود و مطالبات مقام معظم رهبری و دولت چهاردهم را در خصوص وضعیت نخبگان زمانی میتوانیم محقق کنیم که این حمایتها صورت بگیرد.
وی در ادامه به پیشنهادات خود برای حمایت از نخبگان و توسعه فناوری در استان اشاره داشت و گفت: فراهم ساختن آزمایشگاهها و کارگاههای بزرگ در هر استان، به ویژه استان ایلام، تجهیز مراکز رشد، حمایتهای مالی از طرحها و ایدههای نخبگان و اساتید، تسهیل ارتباط با صنعت، از جمله این موارد است.
وی ادامه داد: همچنین حمایت جدی از استانهای کم برخوردار، تشکیل کارگروههای نخبگان در هر استان و یک کارگروه مرکزی که نمایندگان استانها در آن حضور داشته باشند و مسائل را با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان در میان بگذارند نیز پیشنهاد می شود.
علیمحمدی در پایان گفت: احصای ظرفیتهای هر استان و برنامهریزی و حمایت آن، حمایت عمومی از همه نخبگان و قرار دادن آنها زیر چتر حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان نیز می تواند در این زمینه مثمر ثمر باشد.
انتهای پیام/180/