خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت از نخبگان، سرمایه‌گذاری برای آینده است - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 23 بهمن 1403 - 19:53
رئیس دانشگاه ایلام با بیان اینکه حمایت از نخبگان نیازمند حمایت های زیادی از طرف دستگاه ها، نهادها و سازمان های حمایتی است، گفت: حمایت از نخبگان، سرمایه گذاری برای آینده است.
نخبگان،فناوري،حمايت،ايلام،توليد،استان،علم،دانشگاه،رئيس،عليمحمدي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام، طاهر علیمحمدی در مراسم هم‌اندیشی با روسای دانشگاه‌ها و نخبگان دانشگاهی، با حضور حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور و رئیس بنیاد ملی نخبگان، استاندار ایلام و نمایندگان مجلس در سالن فرزانگان دانشگاه ایلام برگزار شد، با تأکید بر اهمیت حمایت از نخبگان، اظهار داشت: حمایت از نخبگان فقط توسط دانشگاه نیست، بلکه نیازمند حمایت‌های زیادی از طرف دستگاه‌ها، نهادها و سازمان‌های حمایتی است.
رئیس دانشگاه ایلام با بیان اینکه حمایت نکردن از نخبگان در واقع سرمایه‌سوزی است، گفت: هزینه کردن در این راه سرمایه اندوختن و سرمایه‌سازی است.
وی با اشاره به مقایسه تولید علم و فناوری کشور با سایر کشورها، گفت: خوشبختانه کشورمان در تولید علم رتبه پانزدهم و یازدهم را در بین کشورهای جهان دارد.
علیمحمدی در ادامه با بیان اینکه رتبه فناوری کشور 63 است، افزود: این رتبه نشان از این دارد که ما موفق نشدیم تولید علم را به تولید فناوری برسانیم و در این قضیه دچار مشکل هستیم.
وی با بیان اینکه تولید فناوری به مراتب سخت‌تر از تولید علم است، تصریح کرد: این امر نشانده دهنده نبودن عزم جدی و همچنین نبود حمایت‌های لازم است.
رئیس دانشگاه ایلام با بیان اینکه نظام اسلامی در خدمت نخبگان بوده و تا جایی که امکان داشته تلاش کرده‌اند، افزود: به نظر می‌رسد باید بیش از این در خدمت نخبگان بود و مطالبات مقام معظم رهبری و دولت چهاردهم را در خصوص وضعیت نخبگان زمانی می‌توانیم محقق کنیم که این حمایت‌ها صورت بگیرد.
وی در ادامه به پیشنهادات خود برای حمایت از نخبگان و توسعه فناوری در استان اشاره داشت و گفت: فراهم ساختن آزمایشگاه‌ها و کارگاه‌های بزرگ در هر استان، به ویژه استان ایلام، تجهیز مراکز رشد، حمایت‌های مالی از طرح‌ها و ایده‌های نخبگان و اساتید، تسهیل ارتباط با صنعت، از جمله این موارد است.
وی ادامه داد: همچنین حمایت جدی از استان‌های کم برخوردار، تشکیل کارگروه‌های نخبگان در هر استان و یک کارگروه مرکزی که نمایندگان استان‌ها در آن حضور داشته باشند و مسائل را با معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان در میان بگذارند نیز پیشنهاد می شود.
علیمحمدی در پایان گفت: احصای ظرفیت‌های هر استان و برنامه‌ریزی و حمایت آن، حمایت عمومی از همه نخبگان و قرار دادن آنها زیر چتر حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان نیز می تواند در این زمینه مثمر ثمر باشد.
انتهای پیام/180/