کشف قریب به ۹ کیلوگرم تریاک در اردبیل
اردبیل - رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اردبیل گفت: مقدار ۸ کیلو و ۹۸۵ گرم موادمخدر از نوع تریاک در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه بامواد مخدر در اردبیل کشف شد.
![مخدر،مواد،اردبيل،پليس،قاچاقچي،قضائي،مبارزه](https://media.mehrnews.com/d/2025/02/11/4/5376254.jpg)
سرهنگ کمال نوجوان در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در تداوم اجرای طرح تشدید مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری و مقابله با فعالیتهای مجرمانه سوداگران مرگ، عوامل پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اردبیل در پی رصد اطلاعاتی موفق به شناسایی قاچاقچی مواد مخدر اردبیل شدند.
وی بیان کرد: طی یک فقره عملیات هوشمند ضمن انجام هماهنگیهای قضائی، از یک نفر قاچاقچی مواد مخدر مقدار ۸ کیلو و ۹۸۵ گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و ضبط شد که قاچاقچی با استفاده از خودروهای عمومی مسافربری نسبت به قاچاق مواد مخدر به استان اردبیل اقدام میکرد.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اردبیل ادامه داد: در این اقدام پلیس یک نفر متهم دستگیر و یک دستگاه خودرو توقیف و متهم پس از تشکیل پرونده قضائی و برای سیر مراحل قانونی، به مراجع قضائی تحویل داده شد.
نوجوان در پایان با قدردانی از مشارکت و همدلی مردم در اجرای موفق طرحهای انتظامی خاطرنشان کرد: تلفن ۱۱۰ و ۱۳۰ پلیس به صورت شبانه روزی آماده دریافت گزارش مردمی در رابطه با فعالیتهای مجرمانه است.