خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مسیر تردد خیابان ۲۴متری به میدان حرم عبدالعظیم حسنی(ع) ری بازگشایی می شود

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 23 بهمن 1403 - 22:58
ری- سرپرست فرمانداری ویژه ری گفت: مسیر تردد خیابان ۲۴متری به میدان حرم عبدالعظیم حسنی(ع)پیش از عید بازگشایی می شود.
وضعيت،تردد،طرح،ري،محدوده،شهروندان،موضوع،سليمانپور،ترافيكي،مر ...

به گزارش خبرنگار مهر، بیژن سلیمانپور، سرپرست فرمانداری ویژه ری، روز سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به گلایه‌های شهروندان درباره وضعیت میدان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) در شهرری، گفت: از روزهای ابتدایی آغاز خدمت من در شهرستان ری، مراجعات و پیام‌های مکرر مردمی با موضوع وضعیت این میدان دریافت شد، شهروندان از دو منظر نسبت به وضعیت موجود گلایه دارند؛ اول وضعیت ترافیکی و مسیر تردد خودروها و دوم وضعیت کسب‌وکار افرادی که در این محدوده دارای مغازه و واحد تجاری هستند.
سلیمانپور با تأکید بر اهمیت این موضوع به عنوان یکی از مطالبات مهم مردمی، افزود: بررسی و حل این مسأله در دستور کار قرار گرفت، در سفر اخیر استاندار تهران، به شهرستان ری، این موضوع مطرح شد و وی شخصاً از وضعیت میدان و محدوده طرح بهسازی اجرا شده توسط شهرداری تهران بازدید میدانی داشتند و با شهروندان و کسبه گفت‌وگو کرد.
وی با اشاره به بررسی‌های فنی و کارشناسی انجام‌شده، اظهار کرد: طرح اجرا شده از منظر طراحی شهری و زیبایی‌شناسی، طرح خوب و قابل قبولی است، اما متأسفانه پیوست ترافیکی با توجه به وضعیت موجود منطقه رعایت نشده و این امر موجب ایجاد محدودیت‌های جدی در مسیرهای تردد خودرویی، به ویژه در محدوده خیابان ۲۴ متری شده است.
سرپرست فرمانداری ویژه ری ادامه داد: با توجه به جمیع جهات، مقرر شد این طرح ارزشمند شهرداری منطقه ۲۰ با اعمال یک پیوست ترافیکی مناسب اصلاح شود تا مردم بتوانند با روان‌سازی ترافیک و تسهیل در تردد، حلاوت و شیرینی اجرای این طرح را حس کنند و کسب‌وکارشان رونق بگیرد.
سلیمانپور همچنین گفت: مقرر شد با همکاری شهرداری، محدودیت‌ها رفع و مسیر تردد به خیابان ۲۴ متری بازگشایی شود تا شهروندان بتوانند به سهولت در این محدوده تردد کنند و مشکلات رفت‌وآمد و کسادی کسب‌وکارها که مرتباً گزارش می‌شود، حل شود.
وی در پایان با بیان اینکه تلاش می‌شود این اصلاحیه و بازگشایی معبر تا پیش از ایام عید نوروز اجرایی شود، تأکید کرد: اگر بخواهیم برای مطالبات مردمی گوش شنوا داشته باشیم، با همدلی و همراهی یکدیگر این موضوع در کوتاه‌ترین زمان قابل حل است و مشکل خاصی در این زمینه وجود نخواهد داشت.