خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شکست پرسپولیس در CAS؛ محکومیت 238 هزار دلاری در پرونده پریرا

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 23 بهمن 1403 - 23:52
باشگاه پرسپولیس به پرداخت 238 هزار دلار به بازیکن برزیلی سابق خود محکوم شد.
باشگاه،پرسپوليس،پرداخت،دلار،فيفا

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، لئاندرو پریرا مهاجم برزیلی سابق پرسپولیس که به صورت توافقی از این تیم جدا شده بود، به دلیل عدم پایبندی باشگاه پرسپولیس به توافقات خود، این باشگاه را در فیفا به پرداخت 163 هزار دلار به علاوه 75 هزار دلار غرامت دیرکرد محکوم کرد.
پس از صدور این حکم، باشگاه پرسپولیس پرونده را به دادگاه CAS ارجاع داد که اکنون دادگاه CAS نیز رأی اتاق حل اختلاف فیفا را تأیید و باشگاه پرسپولیس در مجموع به پرداخت 238 هزار دلار محکوم کرد.
این اتفاق در حالی رقم خورد که طبق توافق باشگاه پرسپولیس با لئاندرو پریرا، این باشگاه در صورت پرداخت 143 هزار دلار در موعد مقرر در توافق نامه، می‌توانست این پرونده را مختومه کند، اما عدم پایبندی باشگاه پرسپولیس به توافق خود با این بازیکن باعث شد تا این باشگاه اکنون با جریمه حدود 95 هزار دلاری مواجه شود و در مجموع رقمی حدود 21 میلیارد به این بازیکن پرداخت کند.
باشگاه پرسپولیس مدعی است این بدهی از محل مطالباتش در فیفا پرداخت خواهد شد.
انتهای پیام/