خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

روسیه: از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت می کنیم

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 24 بهمن 1403 - 08:24
معاون وزیر خارجه روسیه از حمایت مسکو برای تشکیل کشور مستقل فلسطین و پایان بخشیدن به مشکلات خاورمیانه خبر داد.
فلسطين،روسيه،كشور،فلسطينيان،مسكو،مستقل

به گزارش مشرق، در حالی که آمریکا به عنوان یکی از قدرت‌های بزرگ نظام بین الملل اکنون با زیر پا گذاشتن قوانین بین المللی و انسانی، به دنبال پاکسازی قومی فلسطینیان است؛ دو کشور چین و روسیه به عنوان قدرت‌های بزرگ دیگر دنیا، مواضع انسان دوستانه تری درباره موضوع مناقشه فلسطینیان و اسرائیل اتخاذ کرده اند.
بر این اساس، میخائیل بوگدانوف، معاون وزیر خارجه روسیه از تشکیل کشور مستقل فلسطین حمایت کرد.
وی در یک کنفرانس خبری درباره اظهارات جنجالی رئیس جمهور آمریکا در موضوع فلسطین گفت: مسکو خواستار حل و فصل مشکلات خاورمیانه با تشکیل کشور مستقل فلسطین است.
بوگدانوف با اشاره به تلاش‌های روسیه برای میانجیگری به منظور پایان بخشیدن به منازعات در منطقه، افزود: مسکو همچنان خود را متعهد به تلاش‌های هدفمند به منظور رسیدن به صلح و ثبات در خاورمیانه می‌داند.
معاون وزیر خارجه روسیه تاکید کرد: مسکو از هر ابتکار عملی که بتواند به مناقشه میان فلسطینیان و اسرائیل پایان بخشیده و باعث استقرار صلح و ثبات در منطقه شود، حمایت می‌کند.
این ابتکار عمل باید همراه با تشکیل کشور مستقل فلسطین باشد.