خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تلاش برای گسترش فرهنگ سینمایی در شهرهای مختلف کشور

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 24 بهمن 1403 - 08:53
مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران گفت: به جای دعوت فیلم سازان از شهرهای مختلف به تهران، امکانات و تجهیزات لازم برای تولید فیلم به خود شهرها منتقل شود.
مشهد،فيلم،كمك،كشور،شعيبي،تجهيزات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، بهروز شعیبی در اختتامیه بیست و دومین جشنواره فیلم فجر مشهد از سیاست جدیدی برای گسترش فرهنگ سینمایی در سراسر کشور خبر داد و اظهار داشت:به جای دعوت کردن فیلم‌سازان از شهرهای مختلف به تهران، امکانات و تجهیزات لازم برای تولید فیلم به خود شهرها منتقل خواهد شد؛این امکانات شامل فضای اندیشه، یادگیری و دسترسی به تجهیزات فنی است.
وی افزود: این سیاست به فیلم‌سازان کمک می‌کند تا برای اقلیم و فرهنگ خودشان فیلم بسازند و این امر به تقویت هویت محلی و فرهنگی کمک می‌کند.
مدیرعامل انجمن سینمای جوانان ایران در ادامه، محمد مداح حسینی را به عنوان مدیر جدید انجمن سینمای جوانان مشهد معرفی و ابراز امیدواری کرد که این انتصاب می‌تواند به توسعه فعالیت‌های سینمایی در مشهد کمک کند.
شعیبی خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانیم هر ساله تولید فیلم را در شهرهای مختلف کشور گسترش دهیم و وظیفه خود را در خدمت‌رسانی به فیلم‌سازان جوان در سراسر کشور به بهترین شکل انجام دهیم.
انتهای پیام/282/.