خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضرورت ایجاد دبیرخانه دائمی جشنواره فیلم فجر در مشهد

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 24 بهمن 1403 - 09:12
استاندار خراسان رضوی، گفت: مشهد باید محلی برای برگزاری جشنواره و فستیوال ها باشد که یک نیاز جدی محسوب می شود، در این راستا ایجاد دبیرخانه دائمی جشنواره فیلم فجر در مشهد ضروری است.
مشهد،فجر،خراسان،جشنواره،فيلم،سيمرغ،رضوي،فرهنگ،استان،فرهنگي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، غلامحسین مظفری در مراسم تقدیر از فعالان عرصه فیلم‌سازی و هنرمندان فیلم‌ساز مشهدی شرکت کننده در چهل و سومین جشنواره فیلم فجر مشهد، اظهار داشت: تمامی بلیت‌های سانس‌های اجرای جشنواره موسیقی فجر خراسان ظرف کمتر از 10 دقیقه به فروش رفته است در حالی که هر سالن اجرا ظرفیت 700 نفر دارد.
وی افزود: مشهد باید به محلی برای برگزاری جشنواره‌ها تبدیل شود و امروز هم شاهد آن هستیم در کنار بیست و دومین جشنواره فیلم فجر، نخستین جشنواره موسیقی فجر در استان خراسان رضوی برگزار می‌شود و همچنین قرار بود افتتاحیه تئاتر فجر نیز در مشهد باشد که شرایط آن فراهم نشد.
استاندار خراسان رضوی در خصوص افزایش سالن‌های سینما در مشهد، بیان کرد: هر فعالیت هنری باید اقتصادی باشد، افزایش رونق فضاهای هنری در شهر خوب بوده و اهمیت دارد و معتقدم باید فضا برای ساخت فیلم خوب هم فراهم شود و برای این مهم ضرورت دارد فضای مثبت‌اندیشی و آزاداندیشی جهت توسعه ایده‌های نخبگان فرهنگی فراهم شود.
مظفری با اشاره به اینکه خراسان و مشهد پیونددهنده دو فرهنگ، ایرانی و اسلامی است، افزود: باید از این ظرفیت غنی فرهنگی مشهد کمال استفاده را کرد.
وی ادامه داد: از آنجایی که سیمرغ یک پرنده اسطوره‌ای در فرهنگ ما است، لذا اگر در جشنواره فیلم فجر به جای سیمرغ بلورین از سیمرغ فیروزه‌ای استفاده شود، نماد بهتری برای کشور است، چرا که با ترویج این فرهنگ از خراسان رضوی و اهدای سیمرغ فیروزه‌ای می‌توان این امر را گسترش داد؛ فیروزه قدمت 6 هزار‌ ساله در ایران دارد و نماد خوبی برای جشنواره‌های بین‌المللی است و می‌توان به‌جای بلورین که از فرهنگ غربی می‌آید از آن استفاده کرد.
استاندار خراسان رضوی با تأکید بر لزوم ایجاد دبیرخانه‌های دائمی جشنواره‌های فرهنگی در مشهد بیان کرد: با توجه‌ به هنردوستی خراسانی‌ها و استقبال خوب اهالی استان از رویدادهای فرهنگی که در استان برگزار می‌شود، برای سهولت در برگزاری چنین رویدادهایی ایجاد دبیرخانه‌های دائمی در استان ضرورت دارد.
مظفری خاطرنشان کرد: مشهد باید محلی برای برگزاری جشنواره‌ و فستیوال‌ها باشد که یک نیاز جدی محسوب می‌شود، در این راستا ایجاد دبیرخانه دائمی جشنواره فیلم فجر در مشهد ضروری است.
انتهای پیام/282/