خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستگاه‌ قضا با زمین‌خوارانِ دوکوهه قاطعانه برخورد کند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 24 بهمن 1403 - 11:12
نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی بر لزوم برخورد با زمین خواران در شهرک دوکوهه این شهرستان اشاره کرد و از دستگاه قضایی، امنیتی و شورای تأمین خواست که با این افراد برخورد قاطع شود تا بخش بزرگی از مشکلات مردم مرتفع شود.
مشكلات،دوكوهه،انديمشك،شهرك،ديدار،شوراي،قلاوند،نماينده،جهانبخ ...

به گزارش خبرنگار خبرگزاری تسنیم از اندیمشک، جهانبخش قلاوند؛ نماینده مردم شریف اندیمشک در مجلس شورای اسلامی و علیرضا گوروئی؛ فرماندار به همراه تعدادی از مدیران شهرستان اندیمشک با حضور در مسجد امام حسین (ع) شهرک دوکوهه با مردم دیدار و گفت و گو کردند.
در این دیدار، ساکنان شهرک به بیان مشکلات عمومی دوکوهه و دغدغه‌های خود پرداخته و خواستار توجه و اقدام بیشتر در رفع فوری مشکلات شدند.
در جریان این دیدار نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی به مشکلات شهرک دوکوهه و محرومیت‌های بی‌شمار آن در حوزه‌های گوناگون اشاره کرد و از مدیران حاضر در این دیدار مردمی خواست که تمام توان خود را برای رفع مشکلات مناطق شهرستان به کار گیرند.
جهانبخش قلاوند اظهار کرد: این چندمین دیدار مردمی است که در گوشه گوشه شهرستان برگزار می‌شود و در آن مردم مشکلات خود و منطقه را بیان می‌کنند و مسئولان هم باید پیگیر این مطالبات باشند.
وی به مشکلات عمده دوکوهه از جمله مشکلات آب، مسکن، جاده، اشتغال و بهداشت اشاره و تصریح کرد: همه روستاها بر اساس معیشت تعریف شده و شکل گرفته‌اند اما دوکوهه بر اساس هیچکدام از مؤلفه‌‌های معیشتی شکل نگرفته و محل اجتماع محرومین است، محرومینی که بیش از نیمی از آنها بیکار و کشاورز فصلی هستند، به این خاطر باید به این شهرک در حوزه امور رفاهی توجه ویژه شود.
قلاوند بر لزوم برخورد با زمین‌خواران در این منطقه اشاره کرد و از دستگاه‌ قضایی، امنیتی و شورای تأمین خواست که با این افراد برخورد قاطع شود تا بخش بزرگی از مشکلات مردم مرتفع شود.
وی به عنوان نماینده مردم و ناظر بر امور اجرایی به مردم دوکوهه قول داد که پیگیر مطالبات و مشکلات آنها باشد.
فرماندار اندیمشک گفت: در هفته آینده چند جلسه اختصاصی جهت پیگیری و رفع مشکلات دوکوهه برگزار خواهد شد.
علیرضا گوروئی ادامه داد: در حوزه ترافیک، در این شهرک مشکلات فراوانی وجود دارد و مسئله‌ی خودروهای شوتی در جلسه شورای تامین مطرح و تصمیم‌گیری خواهد شد.
وی خاطرنشان کرد: از هیچ کمکی در جهت ارائه خدمت با کیفیت به مردم اندیمشک دریغ نخواهد کرد.
دیدارهای چهره به چهره مسئولان با مردم، به عنوان ابتکار جهانبخش قلاوند نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی، در مناطق مختلف شهری و روستایی برگزار خواهد شد.