خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابلاغ دستورالعمل تولیدهمزمان داروهای دامپزشکی درایران واروپا

تسنیم | اقتصادی | چهارشنبه، 24 بهمن 1403 - 12:53
رئیس سازمان دامپزشکی کشور از تدوین و ابلاغ دستورالعمل و شیوه نامه ای خبر داد که امکان تولید همزمان دارو یا واکسن در ایران با اروپا و آمریکا را فراهم می کند.
طيور،صنعت،دامپزشكي،كشور،واكسن،دارو،خبر،توليد،سازمان

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم علیرضا رفیعی‌پور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در نهمین کنگره بین‌المللی دامپزشکی طیور از امکان تولید همزمان دارو و واکسن‌های جدید در ایران خبر داد و چهار رکن اساسی برای موفقیت و بهبود صنعت طیور را تشریح کرد.
وی با قدردانی از حضور اساتید برجسته و فعالان بخش خصوصی و دانشگاهی، به اهمیت استمرار این کنگره‌ها و نقش آن‌ها در پیشرفت صنعت طیور اشاره کرد.
وی با بیان اینکه صنعت طیور ایران در80 سال از سادگی به پیچیدگی قابل توجهی رسیده است، گفت: صنعت طیور ما بسیار متراکم شده و در حوزه‌هایی مانند واکسن، مکمل، خوراک، تجهیزات و امکانات به مراحل بزرگی رسیده‌ایم.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور از تدوین و ابلاغ دستورالعمل و شیوه‌نامه‌ای خبر داد که امکان تولید همزمان دارو یا واکسن در ایران با اروپا و آمریکا را فراهم می‌کند.
وی افزود: صنعت‌گران ما اکنون می‌توانند به‌روزترین تولیدات حوزه دارو و واکسن را در کشور تولید و پروانه آن را دریافت کنند؛ این خبر بسیار خوبی برای صنعت طیور است.
رفیعی‌پور چهار اصل اساسی برای موفقیت صنعت طیور را برشمرد و گفت: افزایش سطح ایمنی زیستی در تمام مراحل صنعت طیور برای پیشگیری از بیماری‌ها و افزایش سطح ایمنی جمعیت طیور حساس، به‌ویژه در مواجهه با بیماری‌های خطرناکی مانند آنفلوانزای فوق حاد پرندگان از جمله این ارکان است.
وی افزود: مراقبت‌های فعال و غیرفعال و پایش‌های مستمر برای ردگیری ویروس‌ها و عوامل بیماری‌زا به‌منظور پیشگیری و کنترل به‌موقع و اجرای سیاست ها، براساس میزان عوامل خطر که به‌عنوان یک اقدام جدید در سازمان دامپزشکی در حال پیگیری است از دیگر ارکان است.
وی با تأکید بر لزوم اصلاحات در ساختار بهداشتی صنعت طیور، افزود: این اصلاحات باید در حوزه‌هایی مانند کشتارگاه‌ها، حیات وحش و بخش‌های روستایی انجام شود تا بتوانیم آینده‌ای روشن برای صنعت طیور کشور رقم بزنیم.
انتهای پیام/