خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

30 درصد از نانوایی‌های بهارستان جریمه شدند - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 24 بهمن 1403 - 13:31
رئیس اتاق اصناف شهرستان بهارستان از پایش 100 واحد نانوایی خبر داد و گفت: 30 درصد از واحدهای صنفی پخت نان بربری و سنگک به دلیل تخلفات گران فروشی و کم فروشی جریمه شدند.
بهارستان،نان،شهرستان،اشاره،نانوايان،نانوايي،اصناف،صنفي،اتاق،واحد

رحمت‌الله بیک‌پور در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در بهارستان، با اشاره به تعداد زیاد نانوایی‌های فعال در این شهرستان اظهار داشت: در حال حاضر نزدیک به 600 واحد صنفی نانوایی در بهارستان فعالیت دارند که بخش عمده‌ای از آن‌ها نان بربری و سنگک پخت می‌کنند.
وی افزود: در جدیدترین مرحله پایش نانوایی‌های سطح شهرستان، 100 واحد نانوایی مورد بررسی قرار گرفتند که متأسفانه 30 درصد از آن‌ها مرتکب تخلفاتی همچون گران‌فروشی و کم‌فروشی شده بودند و طبق قانون جریمه شدند.
بیک‌پور با اشاره به مهم‌ترین تخلفات نانوایی‌های بهارستان تصریح کرد: یکی از مشکلات اصلی، فروش نان با چند نرخ متفاوت است که نانوایان طبق قوانین که از آرد یارانه‌ای استفاده می‌کنند، موظف به رعایت نرخ مصوب هستند و حق ندارند نان را گران‌تر بفروشند.
وی تأکید کرد: در برخی موارد نیز مشاهده شده است که نانوایان برای کسب سود بیشتر، نان را با وزن کمتر از حد استاندارد به مشتریان عرضه می‌کنند که این اقدام مصداق کم‌فروشی است و برخورد جدی با این تخلف در دستور کار قرار دارد که 6 واحد صنفی نانوایی در این رابطه جریمه شدند.
رئیس اتاق اصناف شهرستان بهارستان با اشاره به تشدید نظارت‌ها بر عملکرد نانوایی‌های بهارستان گفت: به‌منظور کنترل بازار و پیشگیری از تخلفات صنفی، گشت‌های مشترکی با حضور کارشناسان فرمانداری، شبکه بهداشت، اتاق اصناف، و اداره صنعت و معدن به‌طور مستمر در سطح شهرستان برگزار می‌شود.
بیک‌پور با اشاره به اهمیت همکاری مردم در شناسایی متخلفان افزود: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف، از طریق سامانه 124 شکایت خود را ثبت کنند تا بازرسان به موضوع رسیدگی کرده و با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.
رئیس اتاق اصناف بهارستان در پایان خاطرنشان کرد: نان یکی از اصلی‌ترین کالاهای مصرفی مردم است و باید با کیفیت مناسب و قیمت مصوب در اختیار شهروندان قرار گیرد و نظارت‌ها و برخوردها با هدف حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان انجام می‌شود و انتظار داریم که نانوایان نیز با رعایت قوانین، در تأمین نان باکیفیت برای مردم همکاری کنند.
انتهای پیام/