خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قوه قضائیه با نظارت بر مسئولان در رفع مشکلات مردم ورود کند

تسنیم | استان‌ها | چهارشنبه، 24 بهمن 1403 - 13:31
آیت الله نوری همدانی گفت: قوه قضائیه با نظارت بر مسئولان باید در رفع مشکلات مردم ورود پیدا کند.
قضائيه،قوه،دادرسي،السلام،قضات،قضاوت،سخنان،رفع،مومنان،همداني

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله نوری همدانی پیش از ظهر امروز در دیدار با حجت الاسلام محسنی اژه ای؛ رئیس قوه قضائیه با تقدیر از فعالیت‌های رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: تحول در دستگاه قضا و ارتباط مستقیم با مردم و مسافرت‌های شما به نقاط مختلف کشور برای رسیدگی به مشکلات مردم که شما انجام می‌دهید، بسیار خوب است و شما توانستید تحولی در قوه قضائیه ایجاد کنید.
وی با اشاره به بخشی از نامه 53 نهج البلاغه در مورد انتخاب قضات افزود: حضرت امیر مومنان؛ علی علیه السلام هنگام فرستادن مالک اشتر به مصر می فرمایند: برای داوری و قضاوت در میان مردم، بهترین از افراد را انتخاب کن، کسانی که در تشخیص حق خبره و آگاه باشند و کار دادرسی و قضاوت بر آنان دشوار نباشد و از عهده کار دادرسی و قضاوت بر آمده و بر اساس عدالت حکم کنند.
آیت الله نوری همدانی با تأکید بر ضرورت خدمت به مردم خاطرنشان کرد: باید توجه داشته باشید که اصل این مردم هستند و رضای خداوند در رضایت این مردم است و مسئولین خدمتگزار مردم هستند و باید آنچه را که توقع مشروع مردم است را برآورده کنند.
مرجع تقلید شیعیان گفت: آخرین امید مردم در احقاق حقشان و رفع اختلافات قوه قضائیه است، از این رو از کسانی استفاده کنید که با صحه صدر و حوصله و دقت فراوان بتوانند در کمترین زمان ممکن پرونده‌های قضائی را به سرانجام برسانند و بر اساس حق حکم کنند، قوه قضائیه با نظارت بر مسئولان باید در رفع مشکلات مردم ورود پیدا کند.
وی، امیرمؤمنان امام علی علیه السلام بهترین اسوه و الگو در عدالت و دادرسی بیان کرده و افزود: باید سخنان آن حضرت نصب العین شما در دادرسی و رفع اختلافات بین مردم باشد.
مرجع تقلید شیعیان با اشاره به سخنان امیر مومنان علیه السلام در رسیدگی به معیشت قضات عنوان کرد: در سخنان حضرات معصومین در مورد هیچ کدام از اصناف چنین توصیه‌هایی وجود ندارد و تنها در مورد قضات چنین سفارش شده است.
انتهای پیام/