خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

امکان جابجایی ۷۰۰ تن کالا با زیرساخت‌های توسعه یافته ایران

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 24 بهمن 1403 - 13:40
وزیر راه و شهرسازی گفت: زیرساخت‌های توسعه‌یافته حمل و نقلی در ایران امکان جابه‌جایی بیش از ۷۰۰ میلیون تن کالا در سال را فراهم می آورد.
اقتصادي،توسعه،صادق،شبكه،ايران،نوآورانه،لجستيك،نظامات،چهاردهم ...

به گزارش خبرگزاری مهر، فرزانه صادق در هشتادوهفتمین نشست سالانه کمیته حمل‌ونقل زمینی کمیسیون اقتصادی اجتماعی سازمان ملل در اروپا (UNECE-ITC) با موضوع حمل‌ونقل پایدار، بر اهمیت حمل‌ونقل به‌عنوان سنگ بنای توسعه اقتصادی و یکپارچگی منطقه‌ای اشاره کرد و گفت: دستیابی به نظام حمل‌ونقل پایدار نیازمند تلاش‌های هماهنگ میان دولت‌ها، کاربران حمل‌ونقل و ارائه‌دهندگان خدمات لجستیک است و اتخاذ رویکردهای نوآورانه برای تقویت زنجیره‌های ارزش و انسجام اقتصادی ضروری است.
بر اساس اعلام صدا و سیما، وزیر راه و شهرسازی با واکاوی مصادیق موقعیت راهبردی قلمرو کشور در تقاطع راهگذرهای شمال _ جنوب و شرق-غرب، زیرساخت‌های توسعه‌یافته ایران را به تفکیک بنادر، شبکه ریلی و نیز شبکه شریانی و ترانزیتی جاده‌ای، تشریح کرد و گفت: این زیرساخت‌ها امکان جابه‌جایی بیش از ۷۰۰ میلیون تن کالا در سال را فراهم می‌آورد و بستر تحقق ترانزیت در قلمرو کشور با قریب ۶۰ درصد افزایش سالانه به ۲۰ میلیون تن را نیز مهیا کرده است.
صادق افزود: اقدامات کلیدی ارکان دولت چهاردهم در جهت افزایش کارایی نظامات حمل‌ونقل شامل اجرای خدمات گمرکی شبانه‌روزی در مرزها برای تضمین تجارت بی‌وقفه، تسریع در امضای موافقت‌نامه‌های چندجانبه در راستای فعال‌سازی شاخه جنوبی راهگذر شرق-غرب، توسعه فناوری‌های پیشرفته، اسکن محموله‌ها برای تسهیل تردد مرزی و مصادیق توسعه عضویت در کنوانسیون‌های بین‌المللی برای کاهش توقف‌های مرزی است.
وزیر راه و شهرسازی دولت چهاردهم، همچنین به جایگاه توسعه نظامات حمل‌ونقل هوشمند در جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: هدف ما ایجاد شبکه حمل‌ونقلی سازگار با محیط زیست، کارآمد و مبتنی بر فناوری پیشرفته است.
صادق همچنین بر علاقمندی ایران به همکاری نزدیک‌تر با کمیسیون اقتصادی اجتماعی سازمان ملل و کشورهای عضو تاکید کرد و نشست حاضر را فرصتی ارزشمند برای تبادل ایده‌ها جهت یافتن راهکارهای نوآورانه برای چالش‌های مشترک حوزه حمل‌ونقل و لجستیک برشمرد و ابراز امیدواری کرد که این گفت‌وگوها به تقویت رفاه اقتصادی و موفقیت مشترک کشورهای عضو منجر شود.