خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کشف 1.5کیلو ماده مخدر "شیشه" در فرودگاه امام

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 24 بهمن 1403 - 15:12
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب از کشف یک کیلو و نیم موادمخدر "شیشه" در عملیات مشترک مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر پایتخت و ماموران فرودگاه امام (ره) خبر داد.
مخدر،مواد،فرودگاه،پليس،فاتب

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ حسین باباپور رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب اظهار کرد: با کسب خبری مبنی بر حمل مواد مخدر توسط یک قاچاقچی، در یکی از پروازهای خارجی فرودگاه امام خمینی (ره) شناسایی و دستگیری قاچاقچی در دستور کار قرار گرفت.
وی در ادامه افزود: تحقیقات ادامه داشت تا این که ماموران فرودگاه حین کنترل بار مسافران پروازهای خارجی، به بار یکی از مسافران مشکوک و برای بازرسی به ایستگاه پلیس مستقر در فرودگاه منتقل کردند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فاتب تصریح کرد: در بارزسی های فنی و تخصصی از بار متهم، یک کیلو و نیم مواد مخدر از نوع "شیشه" که در چمدان مسافرتی وی به طرز ماهرانه جاسازی شده بود، کشف شد.
انتهای پیام/