جشنواره امیرکبیر نمونه موفقی از همافزایی صنعت و دانشگاه است - تسنیم
رئیس جهاد دانشگاهی استان البرز گفت: فعالیت های صنعتی گسترده در بخش های دولتی و خصوصی این استان باعث شده جشنواره امیرکبیر تبدیل به نمونه ای موفق از هم افزایی میان صنعت و دانشگاه شود.
![صنعت،جشنواره،استان،البرز،جهاد،دانشگاهي،اشاره،اسكندريان،اميرك ...](https://newsmedia.tasnimnews.com/Tasnim/Uploaded/Image/1403/11/24/1403112417044434232148953.jpg)
به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج، غلامرضا اسکندریان، رئیس جهاد دانشگاهی استان البرز ظهر امروز در آئین اختتامیه چهارمین جشنواره ملی امیرکبیر که در اتاق بازرگانی البرز برگزار شد، با اشاره به اهمیت ارتباط مؤثر بین صنعت و دانشگاه گفت: این جشنواره توانسته بهطور عملیاتی این ارتباط را برقرار کند؛ موضوعی که در اسناد بالادستی و بیانات مقامات ارشد کشور بهطور مکرر به آن اشاره شده است.
وی با اشاره به ظرفیتهای ویژه استان البرز بهعنوان یکی از قطبهای علمی و صنعتی کشور اضافه کرد: پژوهشگاهها، پارکهای علم و فناوری و دانشگاههای معتبر این استان نقش اساسی در تحقق اهداف این جشنواره ایفا کردهاند.
علاوه بر این، فعالیتهای صنعتی گسترده در بخشهای دولتی و خصوصی این استان باعث شده جشنواره امیرکبیر تبدیل به نمونهای موفق از همافزایی میان صنعت و دانشگاه شود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان البرز بر اهمیت همکاریهای بینسازمانی در جشنواره امیرکبیر تأکید و مطرح کرد: سازمانهایی همچون جهاد دانشگاهی، بنیاد نخبگان، و اتاق بازرگانی، با مشارکت مؤثر خود در این پروژه، نتایج قابلتوجهی را بهدست آوردهاند.
اسکندریان با اشاره به بهرهبرداری غیرمؤثر از ظرفیتهای پایاننامهها و رسالههای دکتری در پاسخ به نیازهای واقعی صنعت اذعان کرد: تنها 10 درصد از پروژههای دانشجویی بهطور مستقیم به نیازهای صنعت پاسخ میدهند.
برای بهرهبرداری مؤثرتر از این ظرفیتها، لازم است پایاننامهها و پروژههای تحقیقاتی بهطور هدفمندتر به سمت حل مشکلات صنعت هدایت شوند.
اسکندریان از راهاندازی بانک اطلاعاتی جامع برای ارتباط میان دانشگاهها و صنایع خبر داد و بیان کرد: این بانک اطلاعاتی بهعنوان یک پل ارتباطی عمل میکند و میتواند بهطور مستقیم بر رشد و پیشرفت صنایع تأثیرگذار باشد.
برگزاری نخستین دوره آنلاین جشنواره موجب تسهیل در فرایندهای داوری و افزایش شفافیت در ارزیابی ها و موجب شد تجربیات این دوره را مستندسازی و در دوره های بعدی استفاده کنیم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان البرز بر اهمیت همگرایی میان نهادهای مختلف در حوزه صنعت و دانشگاه تأکید و خاطرنشان کرد: یکی از چالشهای عمده، نبود زبان مشترک میان دانشگاهها و صنایع است.
برای رفع این مشکل، پیشنهاد ایجاد دبیرخانه مشترک میان بنیاد نخبگان، اتاق بازرگانی و جهاد دانشگاهی را مطرح کردهایم تا فرآیند تعاملات این دو بخش تسهیل شود.
امیدواریم با همکاری پارک علم و فناوری، نقش کلیدی در رشد و توسعه پروژههای نوآورانه ایفا کنیم.
انتهای پیام/