خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شبکه چند هزار نفری معلم‌یار برای فعالیت در فضای نوجوانان وارد مدارس می شوند

مهر | دین و اندیشه | چهارشنبه، 24 بهمن 1403 - 17:58
رئیس بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان گفت:یک شبکه ۳۸۰۰ نفره معلم‌یار، شبکه ای است که برای فعالیت در فضای نوجوانان آماده شده اند که وارد مدارس شوند.
بانوان،پيشرفت،نهضت،كشور،دختران،مردمي،انقلاب،فضاي،وضعيت،آينده ...

به گزارش خبرنگار مهر، عاطفه سعیدی نژاد رئیس بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان ضمن تبریک حضور پرشکوه مردم عزیز ایران در یوم الله ۲۲ بهمن گفت: اولین شاخص پیشرفت جامعه ما امروز این است که مردم ما به وضعیت موجود معترض هستند.
درواقع مردمی که به این وضعیت معترض هستند در راهپیمایی ۲۲ بهمن شرکت می‌کنند و این نشان می‌دهد که هم تصویری از وضعیت مطلوب دارند و هم وضعیت مطلوب را قابل وصول می‌بینند و این نشان می‌دهد مردم ما نقش خوبی برای خودشان در پیشرفت انقلاب اسلامی قائل هستند و تجربه چهل و اندی سال که از انقلاب گذشته نشان می‌دهد که هرچه مردم ما فهمشان در پیشرفت انقلاب و ساخت ایران بیشتر بوده همراه‌تر بوده‌اند.
به عنوان مثال خانواده‌های شهدا را می‌بینیم که از زندگیشان هزینه کردند و همواره پای کارترین افراد بوده‌اند و هنر دشمن در تبلیغات رسانه‌ای این است که می‌خواهد به مردم ما القا کند که نقشی در پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی و ساخت کشور ندارند.
بنابراین حضور مردم و حتی اعتراض به وضع موجود را به نوعی می‌توان شاخص پیشرفت برشمرد.
وی اظهار کرد: ما پیشرفتهای جدی در حوزه بانوان داشته‌ایم یکی از عرصه‌های جدی تفاوت آفرین، تعداد بانوان تحصیل‌کرده در کشور و فضایی است که در حوزه بانوان ایجاد شده و نهضت پیشرفت بانوان که این رویکرد از تقریباً چهار سال قبل فعالیت‌هایی را شکل داده است و امروز در ۳۷۰ شهرستان ستادهای مردمی نهضت پیشرفت بانوان راه اندازی شده است به دنبال این است که ظرفیت بانوان را در مسیر پیشرفت کشور فعال کند.
رئیس بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان افزود: ناظر به نگاهی که به الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت داریم ماموریت‌هایی را در فضای بانوان با توجه به ظرفیت‌های موجود و فطرت بانوان همراه با کار ویژه‌هایی در نظر گرفته‌ایم و تلاش ما بر این است که بستری محیا برای فعال‌سازی بانوان در مأموریت‌ها و کار ویژه‌ها رقم بزنیم.
وی عنوان کرد: یکی از اقداماتی که نهضت پیشرفت بانوان داشته پیدا کردن الگوهای مؤثر و کمتر دیده شده بانوان است و یکی از نقاط مهم تمرکزی که در نهضت پیشرفت بانوان قائل هستیم، برنامه‌ریزی برای دختران است.
امروز یکی از بزرگترین ظرفیت‌های ملی ما ظرفیت بانوان بالاخص فضای دختران نوجوان هستند.
با توجه به اینکه نیروی انسانی همواره ظرفیت یک کشور به شمار می‌آید مخصوصاً برای کشوری که بنابر فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در استفاده نکردن از ظرفیت‌ها اول است.
ایران که مملو از ظرفیت‌های معنوی و مادی است چرا نباید از این ظرفیت‌ها به نحو احسن استفاده کند؟
عمده مشکل این است که ما نیروهای متخصص متناسب با نیازهای کشور نداریم.
سعیدی نژاد افزود: بر اساس آمار بیش از ۱۶ میلیون دانش‌آموز در کشور وجود دارد که ۸ میلیون نفر آنها نوجوان هستند اما متأسفانه از این فضا در مدارس به خوبی استفاده نمی‌شود و دانش‌آموز به فضای کنکور واسپاری می‌شود و بعد از کنکور در شرایطی که اغلب خود فرد نیز انتخاب‌گر نیست وارد دانشگاه می‌شود و بعد از دریافت مدرک لیسانس یا ارشد نمی‌داند قرار است چه کاری انجام دهد و چه نیازی از کشور را برطرف کند و در نتیجه نسبت به کل فضای آموزش دچار تردید می‌شود.
وی بیان کرد: ما این مساله را جدی گرفتیم و آنچه برای خودمان در طراحی لحاظ کردیم این بود که این سوالی که برای جوان ۲۰ ساله ایجاد می‌شود را در سن نوجوانی به آن بپردازیم در شرایطی که خانواده حاضر است کل زندگی خود را هزینه کند تا آینده درخشان برای فرزندش رقم بخورد و یکی از فعالیت‌های ما در نهضت پیشرفت بانوان فضایی برای شکل دهی آینده تخصصی دختران و اینکه دختر ما باید استعدادها و علایق خود را بشناسد و از طرفی با نیازمندی‌های کشور آشنا شود و به مرور با تجربه عرصه‌های مختلف بتواند انتخاب مؤثر نسبت به آینده خود داشته باشد و مأموریت خود را در رقم زدن ایران آینده تعریف کند.
این مأموریت پیدا کردن نوجوان امروز هدف گذاری مهمی است که ما در نهضت پیشرفت بانوان داریم و یک شبکه ۳۸۰۰ نفری معلم یار، شبکه‌ای است که برای فعالیت نوجوانان آماده شده‌اند که وارد مدارس شوند.
رئیس بنیاد ملی مردمی نهضت پیشرفت بانوان تصریح کرد: ما علاوه بر اینکه در مدارس دولتی بحث مولدسازی و استفاده درست از ظرفیت‌ها را پیگیری می‌کنیم فضایی را با عنوان آکادمی مریم با کمک شهرداری تهران شکل داده‌ایم و در این فضا به هویت تخصصی دختران تا رشد جسمانی و مباحث خلاقیت دختران می‌پردازیم.