خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارتقای جایگاه اسکیت ایران با برگزاری ۴۱ رویداد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 24 بهمن 1403 - 21:18
اراک- نایب‌رئیس فدراسیون اسکیت ایران گفت: برگزاری ۴۱ رویداد بین‌المللی، جهانی و آسیایی، حاصل تلاش‌های بی‌وقفه تمامی فعالان این حوزه بوده است.
اسكيت،استان،فدراسيون،ورزشي،اقدامات،ورزش،مركزي،جوانان

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نصیری عصر چهارشنبه در نشست سالانه هیئت اسکیت استان مرکزی اظهار کرد: فدراسیون اسکیت ایران به جایگاه مناسبی در سطح بین‌المللی دست یافته و سال‌های اخیر پیگیری و اقدامات مناسبی در این رشته ورزشی انجام شده است.
وی افزود: در این مدت، کادر فنی فدراسیون نیز نقش آفرینی کرده و اعتماد به کادر فنی و بهره‌گیری از تکنولوژی‌هایی مانند سنسورها، دقت و شفافیت مسابقات را افزایش داده است.
نایب‌رئیس فدراسیون اسکیت ایران بیان کرد: در صورت مشاهده هرگونه تخلف، برخورد قاطع و پیگیری‌های جدی انجام و هیچ گونه تخلفی در رقابت‌های انتخابی اسکیت نادیده گرفته نخواهد شد.
وی به موفقیت‌های این فدراسیون در سال جاری اشاره کرد و گفت: برگزاری ۴۱ رویداد بین‌المللی، جهانی و آسیایی، حاصل تلاش‌های بی‌وقفه تمامی فعالان این حوزه بوده است.
اجرای طرح‌های ورزشی‌افزایش نشاط اجتماعی را به همراه دارد
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی نیز در این نشست بیان کرد: پیگیری‌های گسترده برای حل موانع قانونی طرح‌های مرتبط با رشته ورزشی اسکیت مورد توجه ویژه است.
مسعود پیرایش با اشاره به تلاش‌های رئیس هیئت استان در رایزنی با مسئولان شهری و استانی، بر اهمیت این اقدامات در توسعه ورزش اسکیت تأکید کرد.
وی با بیان اینکه اجرای طرح‌های ورزشی نه‌تنها برای رفاه جوانان و خانواده‌ها اجرا می‌شوند، بلکه اجر معنوی نیز دارند، گفت: در شرایط دشوار اقتصادی، وظیفه داریم با اقدامات مؤثر، سلامت و نشاط اجتماعی را در استان افزایش دهیم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان مرکزی در پایان تصریح کرد: این تلاش‌ها زمینه‌ساز پیشرفت بیشتر استان در حوزه اسکیت و توسعه زیرساخت‌های ورزشی شود.