خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دهکده‌های سلامت نیازهای درمانی مردم کرمان را پوشش می‌دهد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 25 بهمن 1403 - 14:24
کرمان-استاندار کرمان گفت: استان کرمان به پایگاه های قوی درمانی در سراسر این استان نیاز دارد.
سلامت،استان،پروژه،شهرك،زرند،هيئت،مؤسسه،كرمان،مديره،درماني

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی طالبی، ظهر پنجشنبه ۲۵ بهمن در مراسم کلنگ زنی شهرک سلامت شهرستان زرند با اشاره به نیاز کرمان به پایگاه‌های قوی درمانی در شمال، غرب، جنوب و شرق این استان، گفت: با نگاه به دهکده‌های سلامت، باید نیازهای متنوع در حوزه درمانی را پوشش دهیم تا مردم استان کرمان مجبور نشوند برای درمان‌های ساده به استان‌ها و شهرستان‌های همجوار مراجعه کنند.
وی در این مراسم با انتقاد از پروژه‌هایی که پس از کلنگ‌زنی به حال خود رها می‌شوند، خواستار تسریع در اخذ مجوزهای لازم توسط هیئت مدیره مؤسسه ثامن الحجج جهت بهره‌برداری سریع‌تر از این شهرک شد.
استاندار کرمان، با تاکید بر اهمیت این پروژه برای توسعه زیرساخت‌های درمانی این استان گفت: به احترام خیرین حوزه سلامت و درمان استان، این قول محکم را از مسئولین و هیئت مدیره این مجموعه می‌گیرم که مجوزها را خیلی سریع و مطابق با ضوابط و معیارهای قانونی دولت دنبال کنند تا بلافاصله پس از کلنگ‌زنی، عملیات اجرایی این پروژه آغاز و شاهد اتفاقات خوبی در حوزه سلامت در استان باشیم.
مؤسس و رئیس هیئت مدیره مؤسسه دارالشفا امام رضا (ع) و مدیر عامل مؤسسه ثامن الحجج نیز در این مراسم با اشاره به فازهای مختلف این پروژه گفت: فاز اول شهرک سلامت زرند مربوط به انتقال خون و فاز دوم این پروژه بخش اورژانس با چندین دستگاه خاص است.
علی شمسی نیا، افزود: در کنار این پروژه، باند هلیکوپتری نیز برای حوادث بحرانی ایجاد خواهد شد تا اورژانس استان بتوانند از این مجموعه استفاده کنند.
گفتنی است شهرک سلامت زرند در زمینی به ارزش ۵۰۰ میلیارد تومان به مساحت ۲۰ هزار متر مربع و با اعتبار اولیه کمک‌های مردمی و خیرین احداث خواهد شد.