«وقایع روزانه اَکت» بررسی می شود
مهر
|
فرهنگی و هنری
|
پنجشنبه، 25 بهمن 1403 - 14:40
نشست بررسی کتاب «وقایع روزانهه اَکت» عصر امروز پنجشنبه ۲۵ بهمن در کتابفروشی ثالث برگزار می شود.
![كتاب،كتابفروشي،ثالث،وقايع،تعهد](https://media.mehrnews.com/d/2025/02/12/4/5377080.jpg)
به گزارش خبرگزاری مهر، نشست بررسی کتاب «وقایع روزانهه اَکت» عصر امروز پنجشنبه ۲۵ بهمن با حضور مترجمانی چون جواد خلعتبری، آزیتا ترمهچی و مرتضی روحانیون در کتابفروشی ثالث برگزار می شود.
کتاب «وقایع روزانه اکت، رهایی از افکار منفی، زندگی غنی همراه با پذیرش و تعهد» نوشته دایانا هیل، با تمرکز بر اصول درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد برای کسانی که به دنبال بهبود کیفیت زندگی و تعامل بهتر با احساسات و تجربیات خود هستند مفید است.
در واقع، این کتاب به نوعی یک دفترچه روزنگاری است که به خواننده کمک میکند تا به طور مداوم با خود ارتباط برقرار کند و از این طریق به درک عمیقتری از خود و ارزشهایش برسد.
نشست بررسی این کتاب امروز پنجشنبه ۲۵ بهمن از ساعت ۱۷ تا ۱۸:۳۰ در کتابفروشی ثالث به نشانی اتوبان شهید همت، مجتمع ایرانمال، طبقهٔ G3، شماره ۱۸۳ برگزار می شود.