خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تاکید شورا بر حل مسئله حاشیه‌نشینی تبریز - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | پنجشنبه، 25 بهمن 1403 - 14:53
اعضای شورای اسلامی شهر تبریز بر حل هرچه سریع تر مشکلات منطقه ملازینال از مناطق حاشیه نشین تبریز تأکید کردند.
منطقه،تبريز،شهر،بودجه،ادامه،شوراي،شهرداري،تاكيد،اسلامي،اشاره ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، غلامرضا احمدی، رییس شورای اسلامی شهر تبریز در دویست و چهل و هشتمین جلسه شورای اسلامی شهر تبریز بر اتمام مطالعات منطقه ملازینال تأکید کرد و خواستار این شد که کمیسیون عمران نظر نهایی را درخصوص محله ملازینال بیان کند تا طی سال آتی شاهد اقدام شاخص در ملازینال باشیم.
دعوایی بر سر تخصیص اعتبار نیست!
رییس شورای اسلامی شهر تبریز تأکید کرد: در بررسی بودجه مناطق، هیچ دعوایی بر سر محلات نیست و باید برای توسعه همه محلات تلاش و چالش‌های شهری حل شود.
علی راستی، سخنگوی شورای اسلامی شهر تبریز نیز گفت: مطالعات محله ملا زینال امسال تمام شود و با فرارسیدن فصل کاری، عملیات عمرانی آن آغاز شود چراکه مشکلات این منطقه به اوج خود رسیده است.
یاسین بجانی، عضو شورای اسلامی شهر تبریز نیز اظهار کرد: آنچه در سال‌های گذشته شعار بود، در دوره ششم عملی شد؛ 45 متری انقلاب و تقاطع حیدرآباد از این جمله است.
وی گفت: اهالی ملازینال پیگیر حل مشکلات منطقه هستند و اجرای طرح این محله باید به‌صورت اساسی مطالعه و با آغاز فصل کاری، پروژه عمرانی آن عملیاتی شود.
ضرورت دارد که بحث ملازینال اولویت شهرداری تبریز باشد.
علی باغبان، رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز نیز خواستار توضیح چگونگی همزمانی انجام‌ مطالعه و انجام عملیات عمرانی شد و گفت: همزمانی انجام مطالعات و عملیات عمرانی مشکلاتی در پی خواهد داشت.
مقبره الشعرا؛ همچنان بلاتکلیف!
وی درخصوص پروژه مقبرة‌الشعرا، گفت: باید مشخص شود وظیفه رسیدگی به مقبرة‌الشعرا بر عهده کدام نهاد است؛ ورود شهرداری به پروژه‌های سایر نهادها ممنوع است.
تخصیص بودجه برای مقبرة‌الشعرا بدون تفاهم‌نامه و تعیین وضعیت درست نیست و باید حد یقف آن مشخص شود.
روح‌الله رشیدی، رییس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهری نیز در این جلسه، گفت: ردیف تراشه‌های محله یوسف‌آباد باید در بودجه حفظ شود.
امتداد عارف نیز در پروژه‌های منطقه قید شود که مربوط به منطقه ولی‌عصر است.
وی با انتقاد از وضعیت مقبرة‌الشعرا، گفت: تا کجا و کی برای مقبرة‌الشعرا هزینه خواهد شد؟
شهرداری تبریز در کدام توافق متولی مقبرة‌الشعرا شده است؟
عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: تشکیل ستاد توسعه معابر با مرکزیت خزانه متمرکز مصوبه شورای ششم بود که باید پیگیری می‌شد.
احد صادقی، دبیر شورای اسلامی شهر تبریز نیز در این جلسه، گفت: نمی‌توان یک سال یک مسیرگشایی را لحاظ کرد و سال بعد حذف کرد.
چرایی حذف از بودجه باید بیان شود.
وی ادامه داد: اگر معین بودن منطقه یک نباشد، منطقه 10 و 4 نخواهند توانست به وظایف خود عمل کنند.
10 درصد بودجه؛ نیاز شهر تبریز برای مسیرگشایی
چمنی با اشاره به رفع تبعیض در مناطق حاشیه تبریز، گفت: 10 درصد بودجه کل شهرداری تبریز برای مسیر گشایی ها کافی است و با هزینه کرد این 10 درصد، می توان رضایت شهروندان را جلب کرد.
احد صادقی گفت: کل بودجه شامل هزینه های جاری است و این پیشنهاد می تواند شامل بودجه عمرانی باشد.
هرچند در مجموع این موضوع بودجه های حوزه محیط زیست و حمل و نقل را نیز شامل می شود.
احمدی با بیان اینکه مشکلات موجود در مسیرگشایی شهید آیت الله آل هاشم با همفکری و جلسه با مسئولان استانی قابل حل است، گفت: شهروندان در خصوص سنگ فرش ارتش شمالی گلایه ها و سوالاتی از ما دارند که هنوز جوابی برای آنان نداریم.
وی ادامه داد: سنگ فرش خیابان ها در اولویت قرار ندارد و بهتر است بجای پیشنهاد سنگ فرش پل قاری تا شمس تبریزی در بودجه 1404 به مسائل مهم و اولویت دار پرداخت.
اسماعیل چمنی در این جلسه با بیان اینکه در اکثر مناطق بحث تملک و مسیرگشایی مطرح است، گفت: برای تکمیل تمامی اقدامات آن‌ها نیاز به برخی منابع داریم.
وی با اشاره به اینکه منطقه‌ پنج یک سری پتانسیل‌‌های خاص خود را دارد، ادامه داد: نسبت به سال گذشته 36 درصد تورم داشته‌ایم، باتوجه به تورم موجود ما هم 30 درصد افزایش بودجه‌ در نظر گرفته‌ایم، با کمک منطقه پنج نیز می‌توانیم بخشی از اقدامات عمرانی و آبادانی شهر را انجام دهیم.
چمنی گفت: چیزی که در اینجا مطرح شده، افرایش 30 درصدی بودجه‌ منطقه‌ پنج است، از تمامی زحماتی که توسط کارکنان شهرداری انجام می‌شود، قدردانی ‌می‌کنم.
وی خاطرنشان کرد: تا جایی که ممکن است بایستی در مناطق برای انجام اقدامات مختلف از کارشناسان متخصص بهره بگیریم.
امیدوارم تمامی نکات مطرح شده توسط اعضای شورا در خصوص اصلاح بودجه و برنامه‌های شهرداری در برنامه‌ریزی‌های مربوط به سال آتی لحاظ شده و بدون مشکل خاصی به مرحله اجرا برسد.
علیرضا نوای باغبان نیز با تاکید بر اینکه منطقه پنج با افزایش دو درصدی بودجه‌ سال گذشته در بین دیگر مناطق حرف اول را در زمینه‌ اینکه به بودجه‌ سال 1403 قانع شده است، می‌زند، گفت: بایستی توضیحات لازم در این خصوص ارائه و جزئیات امر مطرح و بررسی شود.
روح الله رشیدی در ادامه گفت: طی 9 ماه اخیر 209 پروانه توسط منطقه پنج پروانه صادر شده است که آمار و درآمد خوبی برای این منطقه محسوب می‌شود.
وی ادامه داد: نسبت به تغییر نام پارک شورا نیز اقدام شود.
همچنین اگر قصد داشته باشیم که جنگل کاری 30 هکتاری به اتمام برسد، بایستی بودجه برای آن در نظر گرفته شود.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز گفت: برای آبگرفتگی معابر فهمیده نیز چاره‌ای اندیشیده شود.
همچنین پیشنهاد اتصال اتوبان ولایت به جاده اهر در کمیته‌ فنی به تصویب رسیده و بایستی مدنظر قرار گیرد.
رشیدی با اشاره به اینکه حل نواقصات جاده‌‌ اهر اگر وظیفه‌ دولت است پس چرا ما برای آن بودجه در نظر می‌گیریم، تاکید کرد: آن هم در شرایطی که برای سرویس دانش آموزان استثنایی همدیگر را محکوم می‌کردیم که این وظیفه‌ ما نبوده و کار دولت است.
حکیمه غفوری در ادامه ضمن تاکید بر اینکه آیا در بودجه سال آتی، مسیرگشایی استانداری مد نظر است یا خیر، عنوان کرد: صرفا این را یادآوری می‌کنم چرا که شهروندان پیگیر این موضوع هستند.
وی ادامه داد: مجتمع شهروند در بودجه‌ سال گذشته هم آورده شده بود، فرهنگسراهای منطقه پنج وضعیت خوبی ندارند، فرهنگسرایی که فاقد نمازخانه است چگونه می‌تواند منبعی برای ایجاد فرهنگ در شهر باشد، بنابراین بایستی مرمت فرهنگسراها نیز دستورکار قرار گیرد.
غفوری خاطرنشان کرد: ساخت المان از برندهایی چون فرش و...
که معرف تبریز هستند نیز بایستی در دستور کار قرار گیرد، همچنین پیشنهاد می‌کنم برای برند آجیل و شیرینی نیز المانی در نظر گرفته‌ شود.
فقدان شهربازی از دیگر مسائل مهم تبریز محسوب می‌شود
حجت الاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر ضمن خواندن حدیثی از حضرت محمد(ص)، گفت: مخاطب من تمامی مناطق است، بنابر حدیث حضرت محمد (ص) که می‌گوید، دبستان را دریابید که برای دانشگاه دیر است، فقدان شهربازی از دیگر مسائل مهم تبریز محسوب می‌شود، شهربازی مکانی برای فعالیت بدنی، نشاط کودکان و جذب گردشگر است، اما بنده مشاهده کردم که هیچ یک از مناطق ساخت شهربازی را در اولویت خود قرار نداده‌اند و این در حالی است که بایستی توجهی ویژه به کودکان داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه خانواده‌ها تمام کار خود را برای فرزندانشان انجام می‌دهند، اضافه کرد: عدم وجود شهربازی یکی از مشکلات اساسی است که در وضعیت شهر و آپارتمان‌نشینی در روحیه کودکان و خانواده‌ها نتیجه عکس دارد، از این رو می‌خواهم شهرداری‌ها ساخت شهربازی را در اولویت خود قرار دهند.
زعفرانچیلر اضافه کرد: اگر مسئولی دلش به انجام کاری باشد، هرطور که شده آن را انجام می‌دهد، اما اگر فردی دلش به انجام کاری نباشد، این جلسات و نکات، مانند آب در هاون کوبیدن است.
روح اله دهقان نژاد نیز در ادامه با تاکید بر اینکه عملیاتی نمودن خزانه‌ متمرکز در خصوص اعتبارات مسیرگشایی ضروری است، بیان کرد: قرار براین بود شهرداری در خصوص این موضوع گزارشاتی ارائه دهد.
شهرداری منطقه‌ پنج به وجود المان تاکید کرده که از این موضوع تقدیر می‌کنیم چرا که باعث زیبایی بصری ورودی شهر تبریز می‌شود.
90 درصد از پرونده‌های فساد به دلیل کمبود معنویات است
علی راستی نیز با بیان اینکه نبود معنویات از نواقص مهم است، عنوان کرد: 90 درصد از پرونده‌های فساد بدلیل کمبود معنویات است برای این موضوع نیز ردیفی در بودجه قرار گیرد.
وی تشریح کرد: بنده تاکید می‌کنم که منطقه‌ پنج مکلف به تاسیس شهربازی باشد.
تبریز کمبود فضای تفریحی و شهربازی دارد.
هر المانی که در شهر ساخته شود باید ابتدا به صحن علنی شورا آمده و در اینجا به تصویب برسد.
علی راستی در ادامه جلسه گفت: اگر ما شهر را مانند یک شهر اروپایی هم بسازیم اگر معنویت در آن شهر نباشد، چه ارزشی دارد، خیلی از سخنان ما چون انقلابی بودن و....
شعار است.
ضرورت ایجاد شهربازی در شان تبریز
غلامرضا احمدی نیز در ادامه گفت: بایستی شهربازی در شان تبریز ایجاد شود که جوانان عزیز به بهترین نحو از آن استفاده نموده و به تفریح در آن بپردازند.
احد صادقی، دیگر عضو شورای اسلامی شهر تبریز هم در ادامه این جلسه خاطرنشان کرد: تجهیزات مواقع بحران، مبلمان شهری، احداث بازارچه‌ محلی و تصفیه‌ پساب‌های شهری برای تامین آب از ردیف‌های بودجه حذف شده که بایستی توضیحات مربوط به این مسائل ارائه شود.
وی افزود: درمورد موضوع بازچرخانی آب تکالیفی بر عهده‌ مناطق گذاشته‌ایم، زمانی که با مشکل کمبود آب شرب مواجه هستیم، مشکل کمبود آب برای فضای سبز را چگونه رفع خواهیم کرد؟
متاسفانه به فکر منابع و اقدامات جدید نبوده و فقط شبکه‌های آبیاری قطره‌ای ایجاد می‌شود.
چندین شبکه آبی داریم که خالی از آب است، برای فضای سبز از آب چاه و قنات‌ها استفاده نکنید بلکه به جای آن با بازچرخانی از آب‌های سطحی که وجود دارد استفاده شود.
وی تاکید کرد: اگر بنا بر این بود این‌کار انجام نگیرد، چرا مطالعه انجام گرفته است.
در رابطه با مسائلی که درخصوص ترافیک مربوط به سه راهی اهر مطرح شد، ذکر این نکته ضروری است که هیچ وقت در مسیر رفت آن شاهد ترافیک نبوده‌ایم و فقط راه برگشت آن ترافیک دارد.
روح اله دهقان نژاد، نائب رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه 15 میلیارد تومان به بودجه‌ منطقه پنج اضافه شده بود تا ساختمان شورای اسلامی شهر تبریز تکمیل شود، خاطرنشان کرد: متاسفانه منطقه‌ موضوعات ابتری داشته و بودجه‌ای برای این کار باقی نمانده است.
بنابراین بایستی مشخص شود که برای سال آینده جهت ساخت صحن و تکمیل ساختمان بودجه‌ای در نظر گرفته شده است یا خیر!
وی با اشاره به کیفیت آسفالت‌هایی که اخیرا در پروژه‌های آسفالت‌ریزی استفاده شده‌اند، گفت: آسفالت سه ماهه به گونه‌ای کنده شده است که گویی آسفالت مربوط 20 سال پیش است، این‌ موضوع احتمال ایجاد تصادف را تشدید می‌کند، این موضوع هم در کنار تعمیر و بهسازی پل‌های دانشگاه آزاد مدنظر قرار گیرد.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز عنوان کرد: بحث 350 میلیارد ریال که برای مسیرگشایی‌ها تخصیص یافته رقم خوبی است، در پیش‌بینی تملک و مسیرگشایی‌ها 20 میلیارد برای تمام مناطق نیاز است تا در مواردی چون تملک‌های اضطراری از آن استفاده شود.
دهقان نژاد با بیان اینکه بحث پارک شورا و آرپادره‌سی به گزارشی کامل نیاز دارد، افزود: منطقه پنج باید از لحاظ وجود ماشین آلات‌ تامین شود، بلوار ولایت و‌ دوکمال نیز مورد بحث است.
میدان معلم، سه راهی اهر به خاوران، اتصال رشدیه به عینالی نیز از جمله مواردی است که باید به آن‌ها رسیدگی شود.
وی تاکید کرد: اختصاص 20 میلیارد برای ترافیک منطقه مقدار کمی است، رمپ ورودی طرح تبادلی که به سمت پاسداران می‌رود، شدیدا مشکل دارد.
علیرضا نوای باغبان با اشاره به اینکه کم بودن بودجه موجب شده منطقه پنج بیشتر از فکر برای توسعه شهر، درگیر مسائل خود باشد، گفت: چندین سال است که پروژه بزرگراه ولایت را آغاز کرده‌ایم و حالا بودجه قابل توجهی برای آن در نظر گرفته نشده است.
وی با تاکید بر اینکه صلاح شهر بر این است که هزینه مورد نیاز برای این پروژه را با اخذ وام به اتمام برسانیم تا مردم نیز شاهد افتتاح و بهره برداری آن باشند، ادامه داد: با این مبلغ نمی‌توان پروژه‌ اتوبان ولایت را به اتمام رساند.
همچنین باید به این نکه توجه داشت که بر اساس مستندات، 50 میلیارد برای سرمایه گذاری هزینه انجام می‌گیرد، اما باید دید درآمد منطقه از سرمایه گذاری چقدر است
یاسین بجانی نیز با اشاره به اینکه بحث تقاطع غیرهمسطح که در سه راهی اهر در نظر گرفته شده، از تکالیف راه و شهرسازی است، ادامه داد: همه پیگیر آن هستند، از این منطقه متشکرم که مصمم به اجرای آن برای سال آینده شده‌اید.
وی افزود: برخی مواقع اتفاقات ناگواری رخ می‌دهد یا بلایی سر کارگر می‌آید و همه‌ ما متاثر می‌شویم.
از این رو باید به سمت مکانیزاسیون حرکت کنیم، منطقه پنج به این موضوع دقت بیشتری داشته باشد.
بجانی با تاکید بر اینکه بزرگراه ولایت نیز یکی از مهم‌ترین پروژه‌ها است، اضافه کرد: همه ما خواهان اتمام هرچه زودتر این پروژه هستیم، ساخت سالن ورزشی برای معلولین در منطقه 5 نیز مطرح شده بود که بایستی این موضوع هم پیگیری شود.
ضرورت بهره مندی مناطق از وام
همچنین، برنامه و بودجه‌ شهرداری‌ منطقه 2 مورد بررسی اعضای شورای اسلامی شهر تبریز قرار گرفت.
علیرضا نوای باغبان، رییس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تبریز در این جلسه با بیان اینکه علت عدم تحقق حدود 30 درصدی بودجه منطقه چه چیزی است، گفت: در برخی ردیف‌های این منطقه اخذ وام نیز کاهش پیدا کرده است در این صورت بخشی از فشار درآمدی این منطقه بر روی عوارض محلی و صدور پروانه می‌افتد.
وی ادامه داد: مصوبات ماده پنج مهر قانون است، بنابراین اگر با مهر ماده پنج مجوزی صادر شود، عین قانون است.
بر اساس تمدید شش ماهه شورا، تغییر شورا به دی ماه سال آتی موکول می‌شود، ای کاش در این خصوص نامه‌ای توسط هیئت رییسه خطاب به شورای نگهبان ارسال و اعلام شود که بدترین زمان برای انتخابات و تغییر مدیریتی دی و بهمن ماه است.
اسماعیل چمنی با تاکید بر اینکه منطقه 2 اصلی‌ترین منطقه برخوردار و درآمدی تبریز است، عنوان کرد: انتظار می‌رفت درآمد منطقه محقق شود چراکه اگر از منطقه 2 درآمدمان محقق نشود از دیگر مناطق نباید انتظار درآمد داشت.
وی با اشاره به اینکه منطقه 2 چرا از وام استفاده نمی‌کند، عنوان کرد: درصد وام پایین‌تر از درصد تورم جامعه است که می‌توان با دریافت آن‌ پروژه‌های کلان شهر را انجام داد.
راستی در ادامه گفت: در ابتدا ما کلیات بودجه را با نظر تمامی اعضا افزایش دادیم، نباید به گونه‌ای بودجه‌های هر منطقه را افزایش دهیم که افزایش سقف بودجه کلی ما زیر سوال برود.
وی عنوان کرد: اعتراضات بسیاری براین مورد است که وقتی پروانه‌ای صادر می‌کنیم، تعداد طبقات هر منطقه به یک اندازه باشد، پیشنهاد می‌کنم در محلات پروانه‌ی ساخت طبقات با توجه به زیبایی محله و چینش ساختمان‌ها صادر شود.
شهرداری تاوان بلندپروازی شورا را ندهد!
روح الله رشیدی با تاکید بر اینکه بنده برخود وظیفه می‌دانم یک سری موضوعات را به تمامی مناطق بگویم، اظهار کرد: بنده وظیفه‌ی قانونی و شرعی دارم، قرار نیست نیروهای شهرداری برای مثال تاوان بلندپروازی‌های بنده را بدهد، از این رو هر اقدامی که از مناطق می‌خواهم براساس قانون است.
حجت الاسلام سیدکاظم زعفرانچیلر در ادامه با بیان اینکه پیشنهادی برای مرکز پژوهش‌های شورا دارم که به عنوان پروژه‌ی جدی در نظر گرفته شود، گفت: مرکز پژوهش‌های شورا پالایش بودجه از نظر وظایف شورا و شهرداری را در نظر بگیرد، ما مرکز ارشاد، سازمان تبلیغات، میراث فرهنگی، اوقاف و...
نیستیم و یک سری وظایفی داریم در واقع هرچقدر که به این مجموعه‌ها کمک می‌کنیم در واقع از وظایف شهرداری کسر می‌کنیم.
وی ادامه داد: چند درصد از بودجه‌ی شهرداری خارج از چارچوب وظایف و تکالیف ذاتی شهرداری خرج می‌شود، آیا وظیفه‌ی شهرداری انجام وظایف سایر ارگان‌ها است؟
بنابراین پیشنهاد می‌کنم به این موضوع پرداخت شده و آسیب شناسی شود تا در تصمیم‌گیری‌های کلانِ شهر بتوانیم از آن بهره بگیریم.
غفوری ضمن تبریک عید نیمه‌ی شعبان، اظهار کرد: از آقای علیپور جهت سازماندهی گلزار شهدا تشکر می‌کنم، حسینه‌ای که در منطقه 2 مختص خواهران بوده و در بودجه سال 1403 آورده شده بود که بعدها هیچ اقدامی برای آن انجام نگرفت و بایستی پیگیری شود.
وی بیان‌ کرد: همیشه صحبت که می‌شود همه می‌گویند که ما در تمامی ارزش‌ها و معنویات خود به بانوان نیز سهم می‌دهیم، اما هیچ ارزشی در مساجد به بانوان داده نمی‌شود.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: امسال نیز این موضوع از ردیف‌های بودجه حذف شده در حالیکه همواره گفته می‌شود ما به بانوان ارزش می‌دهیم.
وی با اشاره به اینکه ایستگاه‌های بی آرتی «اهر کاراژی» بسته شده است، عنوان کرد: بجای اینکه راه چاره‌ای مقابل مردم نگذاشته و کار آن‌ها را مسدود کنیم، حتما پل عابرگذری در این محل احداث شود.
غفوری افزود: ساماندهی مسیر بی آر تی سال گذشته نیز در ردیف بودجه‌ی سال 1403 آورده شده بود که هیچ اقدامی برای آن صورت نگرفته است.
علی راستی در ادامه بیان کرد: پارک طوبی باتوجه به اینکه نزدیک محل استقرار پزشکان است، مهمان‌هایی از دیگر شهرها و استان‌ها آمده و در این پارک مستقر می‌شوند هم برای این محل نگهبانی در نظر گرفته شود و هم به سرویس‌های بهداشتی آن‌جا رسیدگی شود.
وی با اشاره به اینکه ما تا نتوانیم مدیران را به صحن علنی شورا آورده و از آن‌ها پاسخ بگیریم نباید اسم خود را شورا بگذاریم، ادامه داد: اگر ارگانی در شهر به وظیفه‌ی خود عمل نمی‌کند وظیفه‌ی من عضو شورا رسیدگی به آن است.
چمنی با اشاره به اینکه بحث ترافیک که در بودجه‌ آورده شده تقسیم بندی شده است، افزود: برای منطقه دو نیز حداقل دو پارکینگ در نظر گرفته شود نه در شهرداری و نه دیگر مجموعه‌ها خواهشا موازی کاری صورت نگیرد.
وی با تاکید بر اینکه بحث‌های ورزشی از طریق باشگاه شهرداری مدیریت شود، ادامه داد: چرا که برای دیگر مناطق بودجه‌ای برای ورزش اختصاص نداده‌ایم، در تمامی حوزه‌های ورزشی بهتر است، باشگاه شهرداری رسیدگی کند.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز تاکید کرد: بنظر می‌رسد، هر مجموعه باید به وظیفه‌ی خود عمل کند، مشکلی که در تبریز وجود دارد این است که از بودجه‌های ملی نمی‌توانیم برای توسعه شهر بهره بگیریم.
برای مسیرگشایی منطقه 4 و 10 و 7 مبلغی از بودجه‌ی منطقه‌ی دو در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به اینکه بحث شهربازی را از طریق سرمایه گذار و بخش خصوصی پیگیری کنیم که اقدام خوبی بشمار می‌رود، افزود: ساخت و سازهای بی‌رویه در شمس آباد بسیار انجام می‌گیرد که ساماندهی آن در دستور کار قرار گیرد.
حجت الاسلام رسول برگی با اشاره به اینکه منطقه‌ی 2 یک منطقه‌ی خاص با حدود 16 محله است، بیان کرد: ادارات زیادی نیز در این منطقه مستقر است، از این روز انتظارات از این منطقه بالا است.
وی با بیان اینکه سرویس بهداشتی‌ در پارک پرواز ساخته شود، گفت: پیاده‌روها نیاز به مرمت دارد، شمیم پایداری علاوه بر هزینه‌های فیزیکی باید در نگهداری آن هم همت به خرج دهیم، وضعیت این پارک اگر دوربین و نظارت نباشد، فاجعه بار است.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه پیاده‌روهای منطقه نیاز به مرمت دارد، خاطرنشان کرد: بوستان ائل گلی پتانسیلی برای این شهر است که می‌توانیم با رسیدگی به آن درآمدی حاصل کنیم، پرورش گل را در تبریز جااندازی کنیم، شهرداری تبریز می‌تواند با سرمایه گذاری در این زمینه‌ آورده بسیاری حاصل کند.
روح الله دهقان نژاد ضمن تبریک میلاد پرخیر و برکت حضرت مهدی«ع» گفت: دعای هر مومنی ظهور هرچه زودتر حضرت حق است، برای تملک مغازه‌های منطقه 2 که برای آن‌‌ها هزینه اختصاص دادیم چه برنامه‌های در نظر گرفته شده است؟
وی با اشاره به اینکه بحث کمبود شهربازی در شهر تبریز مطرح است، ادامه داد: آخرین اطلاعات در خصوص ثبت ملی شدن ائل گلی مطرح شود.
باغبان در ادامه افزود: به ردیف خرید دستگاه‌های سنگین دیدگاه واقع‌گرایانه‌تری داشته باشیم، قرار بر این نیست سقف بودجه را افرایش دهیم، نهایتا بودجه را جابه‌جا کنیم و این‌ جابه‌جایی نیز بدون افزایش سقف بودجه انجام گیرد.
وی با اشاره به اینکه مرکز پژوهش‌ها بررسی کند که مدیریت شهری در دیگر شهرها چگونه است، اضافه کرد: مدیریت شهری به گونه‌ای باید باشد که به سمت ایجاد رفاه برای مردم حرکت کنیم.
عضو شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه تفاوت در تخصیص بودجه برای مناطق نتیجه‌ی خوبی برای ما نخواهد داشت، تاکید کرد: برای یک موضوع واحد نباید این حجم از تفاوت در هزینه‌ها را رسمیت دهیم، چراکه نتیجه‌ی خوبی برای ما نخواهد داشت.
رشیدی ضمن تاکید بر اینکه از تملک باغات لاله خوشحال هستیم، ادامه داد: اینکه اجازه ندهیم باغ‌ها تخریب شوند خوب است، اما تجربه‌های تلخی در این زمینه داشته‌ایم، شهرداری اگر واقعا برنامه‌ای برای این تملک‌ها دارد این هزینه‌ی سنگین را بر عهده بگیرد.
احمدی با بیان اینکه لزوم بررسی میزان تطابق بودجه‌‌ای که دستورالعمل‌های بالا دستی پیشنهاد داده‌اند و پیشنهاد بنده است، گفت: در این زمینه مناظره‌ای داشته باشیم و هرفرد نظرات خود را باتوجه به فصل الخطاب قرار دادن قانون مطرح کند.
وی تاکید کرد: باید مناطق بیش از این اولویت خود را مطرح کنند تا این‌ها در نظر گرفته شود، در خصوص تنش آبی کارشناسی آمده و صحبت کند، تمامی اعضای شورا در رابطه با ضرورت بازارچه محلی از عدم اهتمام شهرداری گله دارد، شهردار منطقه گله‌مند است که بازارچه‌ی محلی ایجاد کرده بود که تبدیل به هایپر شده است.
نیاز محسوس به بازارچه محلی در تبریز
رئیس شورای اسلامی شهر تبریز با اشاره به اینکه در منطقه 2 نیاز به بازارچه‌‌ی محلی کاملا محسوس است، بیان کرد: ما چه زمانی انسجام این را داشتیم که از دیگر مدیران کل ها بخواهیم پاسخگو باشند، ما حتی به قدری یکپارچه نبودیم که یک بازارچه محلی تأسیس کنیم.
صادقی با بیان اینکه آسفالت ریزی در الویت است، گفت: کف‌سازی و پیاده‌روها نیز پیوست شوند، نکته‌ی دوم در خصوص خرید ماشین آلات سنگین است که باید مبلغ بیشتری اختصاص دهیم.
وی تاکید کرد: موضوعی به نام محل بارگیری زباله‌ها به سیم تریلی‌ها جزو موضوعات مهم است که حذف شده است، بهتر است تردد ماشین‌های زباله‌ در سطح شهر کمتر شود.
بجانی با تاکید بر اینکه منطقه‌ی دو جزو مناطق باظرفیت ما است، عنوان کرد: منطقه‌ی دو در حوزه‌ی جذب سرمایه گذار ظرفیت خوبی دارد، دسترسی بلوار آیت ا الله ملکی به جاده باسمنج و ترافیک این منطقه دقت شود، ترافیک این منطقه اعصاب مردم را به هم می‌ریزد به حل این مشکل توجه شود.
انتهای پیام/