خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حمایت از کشاورزان و تولید اولویت دولت است

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 25 بهمن 1403 - 16:24
بوشهر- وزیر جهاد کشاورزی گفت: حمایت از کشاورزان و تولید، اولویت دولت است.
كشاورزي،جهاد،كشاورزان،حمايت،اشاره،وزير،توليد،قزلجه

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا نوری قزلجه بعد از ظهر پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان دشتی ضمن تبریک دهه مبارک فجر، از حضور پرشور مردم در راهپیمایی تقدیر کرد و سخنرانی رئیس‌جمهور را عامل وفاق ملی دانست.
وی با تأکید بر اینکه وزارت جهاد کشاورزی تمام توان خود را برای حمایت از کشاورزان به کار خواهد گرفت، گفت: سیاست‌های ما در راستای حمایت از تولید و کشاورزان است و از هیچ تلاشی در این مسیر دریغ نخواهیم کرد.
وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به اهمیت محصولات خارج از فصل و نقش آن‌ها در تأمین امنیت غذایی کشور، از کشاورزان فعال در این حوزه تقدیر کرد و افزود: حمایت از تولید ادامه خواهد داشت.
وی توسعه گلخانه‌ها را اقدامی اقتصادی و توجیه‌پذیر دانست و اظهار کرد: ما در این حوزه کمی غفلت کرده‌ایم، اما این موضوع را به‌طور جدی پیگیری خواهیم کرد.
وزیر جهاد کشاورزی افزود: گلخانه‌ها نه‌تنها سهم بالایی در تولید دارند، بلکه با مصرف کم آب و ایجاد اشتغال گسترده، می‌توانند تحولی در بخش کشاورزی ایجاد کنند.
وی به ظرفیت‌های دریایی منطقه اشاره کرد و گفت: ساماندهی اسکله‌ها و شناورها از اولویت‌های ماست و این مسائل را به‌طور جدی دنبال خواهیم کرد.
وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر تلاش دولت برای حل مشکلات مردم، تصریح کرد: درخواست‌های شهرستان و مطالبات مردم در حوزه‌های مختلف اولویت‌بندی و از طریق وزرا پیگیری خواهد شد.
نوری قزلجه با اشاره به جایگاه ایران در صنعت مرغداری، اظهار داشت: ایران جز پنج کشور برتر در این صنعت است که این دستاورد، از برکات انقلاب اسلامی محسوب می‌شود.