خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 بهمن 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طرح طبقه‌بندی مشاغل مانع از پارتی‌بازی می‌شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 25 بهمن 1403 - 16:30
بوشهر- وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: طرح طبقه‌بندی مشاغل مانع از پارتی‌بازی می‌شود.
تعاون،مشاغل،رفاه،شهرستان،اجتماعي

به گزارش خبرنگار مهر، احمد میدری بعد از ظهر پنجشنبه در نشست شورای اداری شهرستان جم اظهار کرد: طبقه‌بندی مشاغل کارکنان مشمول قانون کار امکان سیاست گذاری‌های مناسب و مختلف را فراهم می‌کند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: ماده ۴۸ و ۴۹ قانون کار به طبقه‌بندی مشاغل برای جلوگیری از بهره‌کشی از نیروی کار اشاره دارد و بر این اساس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف شده این طبقه‌بندی را بر اساس استانداردها و عرف مشاغل کارگری تهیه کند.
وی گفت: گروهی از مردم به مسئولان فشار می‌آوردند و آن مسئولان امتیازی به آن گروه‌ها می‌دهند و باعث بی عدالتی در جامعه می‌شوند.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بیان کرد: بهترین علاج برای جلوگیری از این پارتی بازی‌ها برگزاری آزمون استخدامی در شرکت‌ها به ویژه در شهرستان جم است که دیگر افراد شایسته احساس نکنند محروم مانده‌اند و حق شأن ضایع شده است البته اداره کار هر شهرستان باید پیگیر این امور باشد.