خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بارش شدید برف در محورهای گیلان/ 45 سانتیمتر تاکنون

تسنیم | استان‌ها | جمعه، 03 اسفند 1403 - 21:53
مدیرکل راهداری گیلان از بارش شدید برف در محورهای پونل - خلخال و اسالم - خلخال و تاکید بر لزوم استفاده از زنجیر چرخ برای تردد در این محورها خبر داد و گفت: در حال حاضر با بارش شدید برف با ارتفاع برف 45 سانتیمتر در این محورها روبرو هستیم.
برف،سانتيمتر،محور،بارش،محورهاي،ارتفاع،مواصلاتي،گيلان،استان

فریبرز مرادی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان دقایقی پیش در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت در خصوص وضعیت بارش برف در محورهای مواصلاتی استان اظهار کرد: «بارش شدید برف در محورهای پونل - خلخال با حداکثر ارتفاع برف 45 سانتیمتر، اسالم - خلخال با حداکثر ارتفاع 50 سانتیمتر، سیاهکل - دیلمان با حداکثر ارتفاع 35 سانتیمتر و بهارستان - آقچای با حداکثر ارتفاع 10 سانتیمتر مشاهده می‌شود.»
وی همچنین به بارش خفیف برف در چند محور دیگر اشاره کرد و گفت: «در محور فومن - ماسوله حداکثر ارتفاع برف 20 سانتیمتر، در محور ماسال - گیلوان 30 سانتیمتر، و در محور امامزاده اسحاق - امامزاده ابراهیم 20 سانتیمتر ثبت شده است، همچنین در ارتفاعات رودبار، حشمت آباد و کلیشم هر کدام 15 سانتیمتر برف باریده است.»
به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان، «بارش برف در محورهای مواصلاتی شهرستان‌های رشت، سیاهکل، فومن، شفت، رضوانشهر، تالش و آستارا ادامه دارد، در حالی که در اکثر محورهای مواصلاتی استان باران نیز گزارش شده است.»
مرادی با اشاره به وضعیت محورها در مرز استان‌های همجوار بیان کرد: «در گردنه الماس محور اسالم-خلخال بارش شدید برف با ارتفاع 50 سانتیمتر وجود دارد و تردد فقط با زنجیر چرخ امکان‌پذیر است، همچنین در محور زندانه - پونل-خلخال به دلیل بارش شدید برف، مسیر مسدود شده است.»
وی همچنین وضعیت گردنه‌های دیگر را تشریح کرد و افزود: «در گردنه کوهین محور رشت-قزوین بارش خفیف برف و مه وجود دارد و در گردنه حیران محور آستارا-اردبیل نیز بارش شدید برف به همراه یخبندان گزارش شده که لزوم همراه داشتن زنجیر چرخ را ضروری می‌سازد.»
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گیلان نسبت به انسداد محور پونل-خلخال از محدوده زندانه به سمت خلخال به دلیل احتمال ریزش و نبود ایمنی کافی هشدار داد و گفت: «ترافیک در سایر محورهای مواصلاتی استان در حال جریان است.»
مرادی از رانندگان خواست: «با توجه به شرایط بد جوی در روزهای آتی، از تردد غیر ضروری در محورهای استان گیلان و استان‌های همجوار اکیداً خودداری کنند و برای تردد در جاده‌های برفگیر و کوهستانی، حتماً زنجیر چرخ و تجهیزات زمستانی به همراه داشته باشند.»
انتهای پیام/