خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برخی از جاده های خراسان رضوی مه آلود و بارانی است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 08:58
مشهد - رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی گفت: مه غلیظ موجب کاهش دید رانندگان در جاده‌های اصلی و فرعی در نیمه شمالی استان شده است.
باغچه،مه،محدوده،كلات،گردنه

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف بنی اسدی اظهار کرد: مه غلیظ صبح امروز یکشنبه موجب کاهش دید رانندگان در جاده‌های اصلی و فرعی در نیمه شمالی استان شده است.
رئیس مرکز مدیریت راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی بیان کرد: دید افقی رانندگان در جاده‌های اصلی و فرعی کلات، فریمان، قوچان و بخش سرولایت شهرستان نیشابور به دلیل پدیده مه گرفتگی محدود شده است.
وی ادامه داد: به طور خاص مه غلیظ بر تردد خودروها در باغچه - مشهد، و بزرگراه‌های باغچه - نیشابور در محدوده گردنه «شریف آباد» و باغچه - تربت حیدریه در محدوده «اسلام قلعه» و همچنین جاده ترانزیتی مشهد-سرخس در محدوده گردنه «مزداوند» تاثیر گذاشته است.
بنی اسدی همچنین به بارش باران در جاده‌های کلات اشاره کرد و گفت: تردد در دیگر جاده‌های استان به صورت عادی و روان جریان دارد.