خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت ذخیره سازی کالاهای اساسی در استان ایلام مناسب است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 09:06
ایلام - معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام گفت: وضعیت ذخیره سازی کالاهای اساسی در استان ایلام مناسب است.
ذخيره،كالاهاي،وضعيت،اساسي،وگندم

به گزارش خبرنگار مهر، عباس میرزاد صبح روز یکشنبه با حضور درمراکز ذخیره سازی کالاهای استراتژیک استان اظهار داشت: با توجه به بررسی‌های انجام گرفته وضعیت ذخیره سازی کالاهای اساسی نظیر برنج، شکر وگندم مناسب است و هیچ کمبودی برای ایام پایانی سال وجود ندارد.
وی تاکید کرد: ارزیابی مستمر از وضعیت ذخیره سازی ها به صورت مرتب انجام می‌گیرد و هرگونه کمبودها بلافاصله به مرکز منتقل می‌شود به گونه‌ای که هیچ نگرانی برای وضعیت مصرف کالاها به صورت فصلی وجود نداشته باشد.
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار ایلام گفت: دستگاه‌های نظارتی نیز از ۱۲ اسفند ماه تا ۲۵ فروردین سال آتی طرح نظارت بربازار و قیمت کالاهای اساسی را برعهده دارند.