خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهرابیان هنوز سرباز نشده/ مشکلی برای بازی ندارد

مشرق | ورزشی | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 14:41
باشگاه نساجی مدعی است آرمین سهرابیان به دلیل مشمول بودن، حق بازی برای استقلال را ندارد، اما بررسی‌ها نشان می‌دهد او طبق قانون تا زمان اعزام مشکلی برای بازی ندارد.
اعزام،استقلال،سهرابيان،سربازي،نساجي

به گزارش مشرق، پس از دیدار استقلال و نساجی در هفته اخیر لیگ برتر، باشگاه نساجی مازندران با طرح شکایتی مدعی شد که آرمین سهرابیان، مدافع استقلال، مشمول خدمت سربازی بوده و حضور او در ترکیب آبی‌پوشان غیرقانونی است.
با این حال، پیگیری‌ها از برخی ستاد کل نیروهای مسلح نشان می‌دهد که سهرابیان مطابق قوانین نظام‌وظیفه، در زمان قانونی وضعیت سربازی خود را تعیین تکلیف کرده است و بر همین اساس تا زمان اعزام رسمی‌اش به خدمت، مشکلی برای همراهی استقلال ندارد.
بر اساس قانون، مشمولان سربازی می‌توانند تا روز اعزام رسمی خود در فعالیت‌های حرفه‌ای‌شان حضور داشته باشند و حتی دو مرتبه امکان تمدید تاریخ اعزام خود را دارند.
این یعنی احتمال دارد سهرابیان تا پایان لیگ برای استقلال بازی کند، چراکه تاریخ اعزام این سرباز بهار ۱۴۰۴ است؛مگر اینکه سازمان نظام وظیفه تصمیمی جدید در این مورد اتخاذ کند.