خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 05 اسفند 1403
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حماس: اسرائیل برای فرار از اجرای تعهداتش بهانه‌تراشی می‌کند

اعتماد | همه | یکشنبه، 05 اسفند 1403 - 14:46
جنبش حماس امروز (یکشنبه) ضمن محکومیت تصمیم رژیم صهیونیستی برای لغو آزادسازی اسرای فلسطینی در چارچوب هفتمین دور از قرارداد تبادل اسرا، تاکید کرد که این رژیم با طرح ادعاهای نادرست و واهی، به دنبال فرار از تعهدات خود است.
رژيم،اسرا،اشغالگر،حماس،اسراي،آزادسازي،تصميم،تعهدات،فرار،فلسطيني

جنبش حماس امروز (یکشنبه) ضمن محکومیت تصمیم رژیم صهیونیستی برای لغو آزادسازی اسرای فلسطینی در چارچوب هفتمین دور از قرارداد تبادل اسرا، تاکید کرد که این رژیم با طرح ادعاهای نادرست و واهی، به دنبال فرار از تعهدات خود است.
کد خبر: 701032 | ۱۴۰۳/۱۲/۰۵ ۱۴:۴۶:۰۸
«عزت الرشق» عضو دفتر سیاسی جنبش حماس امروز در بیانیه‌ای اعلام کرد: حماس به شدت تصمیم رژیم اشغالگر برای به تعویق انداختن آزادسازی اسرای فلسطینی را محکوم می‌کند.
این تصمیم بار دیگر فرار رژیم اشغالگر از تعهداتش را افشا می‌کند.
به گزارش ایسنا، الرشق اظهار کرد: رژیم اشغالگر این بهانه را مطرح می‌کند که مراسم تحویل اسرا، «تحقیرآمیز» بوده که ادعایی نادرست و استدلالی بی‌اساس با هدف فرار از تعهدات مندرج در توافقنامه است.
عضو دفتر سیاسی حماس در ادامه تاکید کرد: این مراسم دربردارنده هیچگونه توهینی به اسرا نبود بلکه بر عکس تعامل انسانی بزرگوارانه با آنها را نشان داد.
او در ادامه گفت: توهین واقعی، شکنجه و ضرب و جرح و تحقیر عامدانه‌ای است که اسرای ما در روند آزادسازی تا لحظات آخر در معرض آن قرار دارند.
الرشق افزود: اسرای فلسطینی در حالی آزاد شدند که دستان و چشمان آنها بسته بود و خانواده‌های آنها نیز در خصوص برگزاری هرگونه جشن و مراسم استقبالی برای این اسرا تهدید شدند.
به گزارش خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، این چهره حماس تاکید کرد: تصمیم نتانیاهو تلاش تعمدی برای لغو این توافق را منعکس کرده و به منزله نقض آشکار بندهای آن بوده و نشان می‌دهد که رژیم اشغالگر در عمل به تعهدات خود قابل اعتماد نیست.
او در پایان نیز از طرف‌های میانجی و جامعه جهانی خواست به مسوولیت‌های خود عمل کرده و رژیم اشغالگر صهیونیستی را برای اجرای این توافق و آزادسازی اسرا بدون هیچ گونه تعللی تحت فشار قرار دهد.